| niccoo a întrebat:

Ajutoooor! Cum sa scap de un tip? Ma tot enerveaza, ma sacaie, este chiar obsedat de persoana mea, dar vad ca nu l-am linistit cu vorba buna. Dati-mi idei, va rog happy

Răspuns Câştigător
| Izomer a răspuns:

Nu esti singura. Si pe mine ma bazaia unu la cap straight face am scapat de el ignorandu-l ce e drept, a c-am durat ceva dar a meritatlaughing)

7 răspunsuri:
| weezybaby a răspuns:

Si eu is in aceeasi situatie ...stai la distnta si nu iti fie mila sa ii spui sa te lase in pace

| drhotzu a răspuns:

Metoda cea mai simpla este sa il faci sa nu te mai placawinking
poti sa faci una dintre urmatoarele:
1. zii ca vrei sa faci sex cu prietenul lui cel mai bun pentru ca esti indragostita de el (de prieten)
2. zii ca nu iti place sa te epilezi si mai ales inghinal pentru ca iti place natural si cu mirosuri.
3. zii ca iti creste mustata mai repede decat lui
4. zii ca ai fetisuri bizare, ca iti place sa il scuipi pe cel cu care faci sex, sau ceva scarbos
5. zii ca iti plac barbatii mai copti de peste 45 ani, de preferat cu parul alb si riduri.
PS: mentionez ca unele sunt la caterinca dar functioneazawinking have fun!
aaa si cea mai buna metoda: fa-l de ca`-cat! fata de toata lumeawinking si o sa te evite el!

| JustMeNck a răspuns:

Ignora-l si gata

| Ana94 a răspuns:

Nu-i mai da atenţie că poate dacă vede că nu eşti interesată de el te va lăsa în pace odată şi odată. Poţi să-i spui frumos să te lase în pace că nu eşti interesată de el dar cel mai bine e să-l ignori şi dacă te sună nu-i mai răspunde, lasă-l până se plictiseşte că oameni ca el nu vor înţelege niciodată de vorbă bună.

| HuBaBuBaa a răspuns:

Buna :*. Pai ii poti spune ca ai purici sau paduchi, dar el sa nu zica mai departe aceasta minciuna, ii poti spune ca ai o boala contagioasa, ii poti spune ca te-ai indragostit de un baiat, puneti poza la avatar sau la profil cu alt baiat, puneti la status : Te iubesc (un alt nume), cauta un baiat si sa aveti o relatie falsa in fata lui, cu saruturi, imbratisari etc. Sperr ca te-am ajutat :*.

| MissIndependenttt a răspuns:

Pai eu ce este drept sacp de mult baietii pur si simplu ignorandui, la fiecare gest fate ca nu-ti pasa, nu il vezi, nu te intrereseara nici decum persoana lui. Daca nu si nu. poti pune un prieten de'al tau sa vorbeasca cu el, pretizand ca este ''iubitul'' tau si sa ii zica sa te lase in pace.thinking Nu stiuu..incearca si tu tot ce se poate. Orucum sunt sigura ca nu o sa dureze prea mult pana se plictiseste sa te tot sacaie la cap.oh go on:*

| SilentJoker a răspuns:

Pune-i numarul pe un site ceva ca sa fie ocupat si nu o sa te mai deranjeze.