| dmicutzaa a întrebat:

AJUTOOOOR! Eri am vrut sa-i scriu unui baiat care-mi place pe mess, dar nu am avut curajul, am spus ca azi voi face acest lucru. Azi l-am vazut in scoala si am spus ca nu ii voi mai scrie, cum il voi privi mai tirziu cind il voi intilni din nou in scoala? Deci nici azi nu i-am scris crying(( Si nu stiu daca voi mai avea curajul sa-i scriu, sunt timida. Spuneti ce sa fac? Cum sa procedez?

8 răspunsuri:
| ZyReXe a răspuns:

Nu te supara, Cati ani ai?

| dmicutzaa explică (pentru ZyReXe):

16

| dmicutzaa explică (pentru ZyReXe):

Pot sa stiu si eu de ce ai intrebat?

| ZyReXe a răspuns (pentru dmicutzaa):

La varsta asta nu stiu dc iti este frica du-te la el si spune-i direct nu o mai tot lungi atata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Învață să îți învingi temerile, dacă nu te bagi deloc în seamă cu el, nu te aștepta să îți răspundă.
Vorbește cu el față în față, prinde o ocazie să comunicați și să vă împărtășiți ideile (cum ar fi într-un proiect la școală).

| IMS a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el deschis si sa ii spui ce simti, nu iti fa dinainte un discurs si lucruri precise, ceea ce iti vine prima data in minte este perfect.In cazul in care va fi un refuz macar vei sti si vei fi cu inima impacata ca ai incercat.Nu cred ca ti-ar placea sa stai peste un timp sa te gandesti "oare ce s.ar fi intamplat daca i.as fi spus".In caz ca te refuza la scoala te comporti perfect normal, nu trebuie sa te schimbi tu pentru ca te simti prost.Fi naturala pentru ca nu faci nimic rau, doar iti exprimi sentimentele

| MitikJr a răspuns:

Ca baiat... daca esti frumoasa ( si nu esti nici proasta straight face ) baga-te subtil in seama in cele din urma ii va place de tine.

| BenqTM a răspuns:

hee hee asa e si prietena mea...

du-te si spune-i ce simti, nu iti fa griji daca te place vei primi si un raspuns OK tongue