| OnaOnna a întrebat:

Ajutooor fetelor! Pe 1 - 2 iulie merg la Herculane cu familia la un hotel cu piscina si toate cele... dar problema este ca trebuie sa imi vina menstruatia pe 29 - 30, vreau sa stiu niste "leacuri" sa imi vina mai repede ca sa pot sa fac baie sad.

Răspuns Câştigător
| Danielllle a răspuns:

Iti vine in fiecare luna fizx in acelea-si zile? Daca se retin cu vreo 2 -3 zile mai ai noroc, daca nu, nu ai ce-i face, decit sa folosesti tampoane(daca nu esti virgina)sau sa iei niste anticonceptionale prescrise de ginecolog.Mai devreme nu ai cum s-o faci sa vina, mai tirziu poate veni, din cauza stresului sau a unei boli.

| OnaOnna explică (pentru Danielllle):

De obicei da imi vine in aceeasi data adica pe la sfarsitul lunii, si da sunt virgina ( am 12 ani)

| Danielllle a răspuns (pentru OnaOnna):

Pe cit timp mergi? sau cam cit iti dureaza? daca ajungi acolo si inca nu sa inceput mai poti profita un pic, daca ti se incepe inainte de plecare, deja ultimele zile le vei "savura" happy.De cind am si eu menstruatie, ma consult cu mama cind sa mergem la mare sau in alta parte, ca sa-mi fac planul in functie de zilele aceste.Nu stiu cum as putea sa te ajut din pacate.Am avut si eu intr-un an asa o surpriza.Asta e.

| OnaOnna explică (pentru Danielllle):

Am gasit loc acolo numai sapt care vine, de aceea... dar in zilele astea maine poimaine trebuie sa imi vina si imi tine 3 zile si in ultima zi imi curge doar umpic.Multumesc oricum big grin

| Danielllle a răspuns (pentru OnaOnna):

Nu-i pentru ce, si distractie placuta happy

| Carmen100 a răspuns (pentru Danielllle):

Scuza'ma dar tampoanele interne nu dezvirgineaza. Te poti dezvirgina decat pron cuntact sexual

| Danielllle a răspuns (pentru Carmen100):

Da,ai dreptate insa ti se rupe himenul, o prietena de-a mea a patit-o..Adica la fiecare e diferit, si daca doresti poti sa incerci, insa risti.

6 răspunsuri: