anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutooorrr...mi-e frica sa ma sarut caci nu stiu cum(ajutati-ma va rrog)sad

5 răspunsuri:
| Boss_Ionut_1999 a răspuns:

Cand vine momentul doar inchide ochii si lasa sa decurga de la sine nu este greu sa saruti laughing doar asigurate ca tu intorci capul intr-o directie si el in alta (majoritatea cuplurilor intorc capul spre dreapta cand se saruta ).

| Rahzy a răspuns:

happy Nu trebuie sa-ti fie frica, ai mai multa incredere ca va iesi bine la urma urmelor e doar un sarut va veni de sine
P.S. Vezi pe cine pupi ca trebuie sa fie un sarut pe care sa nu-l uiti prea curand laughing

| bumbutz a răspuns:

Ia o sticla de lapte din aia comunista si exerseaza laughing

| uknow a răspuns:

Pai..in primul rand nu ar trebui sa pierzi sansa pentru ca niciodata nu se stie cand o vei mai avea.

si partea a doua ca nu sti cum, ...pai asta vine din impuls si tensiunea de mmoment, ai putea sa te duci intr-un loc romantic si o sa fie maii usor. buzele se apropie una de alta iar cand sunt lipite limba ta va trebui sa o "exploreze" pe al lui. totul vine de la sine cand esti indragostit/a. sper ca te-am ajutat... funda :;-*

| TheGreenSoul a răspuns:

Primul meu sarut a fost la 11 ani, si acum am 14. Mi-a fost putin frica si mie.
Uite ce trebuie sa faci :
1) Trebuie sa ai putin curaj sisa accepti acel sarut
2) Inchide ochii si stai. De obicei baiatul incepe
3) O sa-i simti buzele, si o sa fi putin socata de aceasta senzatie noua
Si mie mi-a fost greu. Doar primul sarut e greu, dupa aceea o sa te saruti mai mult fara frica.
PS : daca vrei sa te sarute cineva, spune-i la prietena ta cea mai buna ca la un joc de adevar si provocare sa te puna sa te saruti cu baiatul dorit.
happy