| m0nica a întrebat:

Ajutoor! Promit ca dau funda. love struck
Deci sa va zic care este problema mea. Am avut un iubit, de care m-am despartit pe 6 iulie, si abia dupa ce m-am despartit de el mi-am dat seama cat de mult il iubesc, aproape ca nu pot trai fara el.
Astazi insa, i-am zis ca vreau sa ne impacam.
Si el mi-a zis asa : ``nu pot sa iert asa ceva, u sa te intalnesti cu X si imi zici ca din greseala si ce ai facut atunci, eu de abia acum cateva zile am aflat si nah, si sincer nici atunci nu am crezut ca din greseala, da am trecut cu vederea, si nah ne-am desp din alte treburi, ai facut prea multe, cu Y, si mi. e ciuda ca inca te iubeam atunci si mi.ai facut alea, mai multe stii prea bine, si chiar TE.AM IUBIT si mi.ai facut toate alea, acum e prea tarziu daca stiam ce s. a intamplat atunci la iaz cu X, da nah a trecut si nu mai are rost``.
X si Y, sunt 2 baieti, la care nu am vrut sa dau nume.
Si, apoi mi-a zis ca, daca chiar vreau sa ne impacam, sa ii demonstrez ca il iubesc. Cum sa fac asta?
Va asigur ca nu se referea sa imi pierd virginitatea alaturi de el. El este de acord ca eu sa fac chestia aia dupa 18 ani.
Deci, cum as putea sa ii demonstrez ca il iubesc?

6 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

Spune-i sincer tot cea ce simnti.

| Dede_8362 a răspuns:

Pai singurul mod in care chiar ii poti demonstra acest lucru este prin actiunile facute de tine nu vorbe gen te iubesc. Tu trebuie sa gasesti solutia...depinde si de caracterul persoanei respectivehappy

| RoxAnana a răspuns:

Pai vb deschis cu el si spune-i ce simti si poate va accepta si va trece peste micile tale "scapari":* bafta

| greenabstract a răspuns:

Hey!
Iesi afara cu el, ca daca vorbesti fata in fata cu el e mai bine, in plus, o sa vada daca cu adevarat tii la el! Crede-ma e cel mai bine asa, invita-l afara, ca sa discutati si despre asta! Succes la impacare love struck

| eucarbune a răspuns:

Buna, daca tot spui ca-l iubesti atat de mult si chiar ii simti lipsa cand nu e langa tine, incearca sa-i demonstrezi adevarata ta iubire, fara sa recurgi la moduri de ex:sunt disperata fara tine, fara tine nu stiu ce fac, fii cat mai apropiata de el si dovedeste ca il iubesti si ca vrei sa fii iubita la fel de mult si de el. Mult Succes ""Dragostea Asta Cine A Inventatotongue"

| idontknow a răspuns:

Mda...chiar trebuie sa-i dovedesti ca iti pare rau! cand vorbesti cu el la telefon sau fata in fata spune-i ca regreti tot ce s-a intamplat, ca iti doresti o a doua sansa chiar de ar fi ultimul lucru care ai vrea sa-l faci! nu incerca sa mai vorbesti cu el despre ex(niciodata), si fa-l sa se simta bine in compania ta! schimba-ti cumva caracterul, comportamentul si rezultatele vor veni pe parcurs! daca chiar vrea sa va inmpacati sunt sigur ca isi va da seama de schimbarea ta! bafta