| Mihai69XXX a întrebat:

Ajutor, am facut ceva si am suparato, deci ieri am iesit cu gagica in oras la un film, eu am luat niste nachos cu salsa si ea a luat un popcorn mediu, acum, langa noi statea o bunaciune buna buna, si vroiam sa o abordez, asa ca am luat popcornul prietenei mele si i l-am dat ei, dar prietena mea s-a suparat si a aruncat nachos cu sos pe tricoul meu alb, cum pot sa scot sos salsa de pe un tricou alb fara sa ramana pete?
P. S: cat mai poate fii suparata prietena ca sunt horny.

Răspuns Câştigător
| anazuza a răspuns:

Incearca cu venis sau daca nu vezi poate merge cu putina lamaie in apa calda
bdw trebuia sa-i dai nachosul

| Mihai69XXX explică (pentru anazuza):

Mersi, pata a iesit fara nicio urma happy. Da ce nu imi dau eu seama e dc majoritatea oamenilor ma injura, cand eu am pus o intrebare inofensiva despre cum pot sa scot niste pete, si inca sunt horny sad.

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eu de eram femeie si pateam asa te calcam pe cap happy
Sa mor, de asta numai au femeile incredere in barbati din cauza la 2 - 3 specimene ca tine. sad

| ButterflyGy a răspuns:

Nu te mai iarta nici dracu, eu iti turnam sosul in cap.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu poti! Pata aia va ramane acolo pe veci, ca simbol al nesimtirii tale.

| foxsilver a răspuns:

Pata de pe tricou, poate iesi cu vanish sau clor.In schimb,"pata"de pe imaginea ta, va iesi mai greu.
Cred ca poti indrepta situatia, facand niste gesturi frumoase pentru prietena ta, gesturi insotite si de scuze, pareri de rau...
Oricum, gestul tau a fost al unui tip zgarcit, iar fetelor nu le plac baietii de genul asta, cum nici baietilor nu le plac fetele materialiste.
Incearca sa fii mai generos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca daca eram in locul ei iti turnam nachosul in cap.Cum poti sa ii iei popcornu si sa ii dai la altcineva?!
Nu te mai iarta nici la primavara.

| LaviniaT a răspuns:

Pai si tu....ai facut un gest foarte urat, cum sa iei popcornul de la iubita sa il dai alteia, nu e frumos si eu as fi facut la fel, punete tu in locul ei, cum te-ai simti? D-al incolo de tricou, dar la sufletul ei te-ai gandit...Incearca sa o impaci cumva, cere-ti scuze daca mai vrei sa fii cu ea si poarta-te frumos, doar asa te va ierta, a si inca ceva-sa nu mai faci asa ceva niciodata, e un gest foarte urat.Mai bine gaseai un motiv sa scapi de ea si te dateai la "bunaciune".

| alexandra63 a răspuns:

Ba da esti si prost cum sa faci asa cv cu gagica langa tine si app crezi ca te-ar fi placut aia la care i-ai dat popcornu iubitei tale? nu mai gandi cu inima