| melisa160 a întrebat:

Ajutor! Am facut o mare prostie. Pe aplicația de notițe am editat o poza cu un profesor si am scris alte glume si chestii care nu s-au intamplat intre profesori. I-am trimis glumele la o prietena din a 5 a,care ea le-a trimis pe grupul ei de clasa,crezand ca sunt amuzante. Un coleg/O colega de a ei i-a trimis la domnul lor diriginte(profesorul meu de geografie care nu a prea avut legatura cu glumele) pozele cu glumele. Dirigintele prietenei mele i-a trimis mamei sale si acum cred ca mama ei o bate. Am tot rugat-o pe prietena mea sa nu spună nimanui ca eu le-am scris,dar mi-a spus ca trebuie sa imi asum ce am facut. Stiu ca are dreptate,dar chiar nu vreau sa imi asum,si ma simt si prost sa dau vina pe ea! Doar ca sunt si putin suparata pe ea,din cauza ca ea ne-a bagat in asta, dar nici eu nu trebuia sa scriu glumele in primul rand.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta va fi o lectie importanta pe viitor.
Sa nu mai faci glume scrise care raman ca dovada pe undeva
La fel am invatat si eu lectia cand eram la scoala.

| VoidEternal a răspuns:

Și ea e la fel de vinovată ca și tine.

| dullcat a răspuns:

Asta e, va asumati, se mai intampla si prostii. Data viitoare nu mai fa meme-uri daca stii ca prietena e gura sparta si nu se poate abtine din distribuit.

| Hyperion7 a răspuns:

O să fiți următorul caz televizat, ghinion.

| Violleta2022 a răspuns:

@ melisa160

Va iesi cu tam-tam mare in scoala si fata aia ca sa nu ajunga exmatriculata, te va denunta, ceea ce are perfecta dreptate fiindca este batjocura la adresa unui profsor si trebuie sa-ti asumi responsabilitatea faptelor rale.
Ea nu te-a bagat in nimic, tu singur te-ai bagat in totalitate, cand ai decis sa maimutaresti un profesor si sa-l distribui online.
Vad ca incerci sa dai vina pe altii, fara sa iti iei in totalitate raspunderea pentru fapta ilegala si urata pe care singura ai facut-o.