| Intelligence a întrebat:

Ajutor.Am nevoie de sfaturi.Sunt disperata.Am o frica in mine care ma face sa tremur toata, nu ma pot concetra la nimic.Problema mea e urmatoarea..Mai demult( acu's 2-3luni) modelul meu in viata adica tata, a avut o iesire pe care n-am mai vzt-o in viata mea..Era beat si am auzit cand i-a spus mamei mele niste cuvinte urate(nu injuraturi)..si..Nu stiu ce se intmpla cu el de ceva vreme, cum iese de la lucru, cum vrea sa bea o bere sau ceva..Si in casa e tensiunea mare, eu nu mai suport..Devine violent cand bea.Mi-e foarte frica si plang..nu stiu ce fac.mi-e teama sa n-o loveasca pe mama mea..Am vbit cu ea despre asta acum 20 de minute si i-am zis plangand ca veau un [siholog pentru ca nu-mi vine sa ma intorc acasa.Mi-a spus sa ma linistesc, sa nu-mi mai fac idei din alea si din astea.da eu vad in ea saraca, ca nici ea nu stie cum sa ne imparta.Mie imi e ca sufera si ea.Ea e obligata de mine sa nu i se adreseze nici cum ca sa nu-l deranjeze..Deci nu mai stiu ce sa ma fac.El era printul meu, model de barbat..si acum mi-e tare frica de el, ma sperie sa fiu cu el in casa, imi produce ooo maaree maree teama..si nu stiu cum sa scap.ce sa fac oare? Nu pot vbii cu el.De ce oare face asta. Daca mai continua asa..nu stiu ce voi face..Simt ca nu mai rezist, mi-e foarte teama, credeti-m. Abia scriu..Cum sa ma linistesc.mi-e frica sa nu se ajunga prea departe si sa nu se mai poata face nimic..Toti barbatii minunati care i-am avut in viata mea mi-au artat pana la urma asta.DAR tati?:O chiar si el..Nu`mi vine sa cred..Nu`mi mai ramane nimic...Ce ma fac?

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Sa ne " pardon " in ea, cum dracu sa nu isi faca vreo familie laughing

| YOLO3e333 a răspuns:

Da, se întîmpla în mare parte în orice familie, tocmai de asta eu unul nu o sa am o familie, de ce sa chinui copilul pentru greșelile mele, nu?

| XxCataGramaxX a răspuns:

Stiu cum e fix asa e si la mine. dar daca tata o loveste pe mama eu iil bat
nici eu nu stiu ce sa fac. ca si mie mi-e frica sa nu o loveasca. laughing sunt baiat dar am o frica de tata de nu mai pot. mai ales cand se cearta si striga, injura si arunca toate paharele si ce ii vine in mana, k imi vine sa il bat dar sa nu fie mai rau straight face. eu zic sa nu ii bagi in seama. si daca plangi faci mai rau. ca o sa zica ceva de genu "nu tie mila de fata asta tu nesimtito" (doar un exemplu) si poate o sa fie mai rau, parerea mea! (fix asa e si la mine )