| Rose_2110 a întrebat:

Ajutor.Am nevoie de un sfat.Am 14 ani si ma intilnesk cu un baiat, iar el a nimerit la spital de o saptamana.si sunt putin trista ca nu imi scrie mesaje.cum credeti ar trebui sa-i scriu eu prima? HELP! dau funda**

6 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

De ce nu, poate se simte neglijat de tine, mai ales ca e in spital. Scrie-i tu prima un sms si poate iti va raspunde.Dar totusi nu crezi ca ar trebui sa tragi o fuga si la spital daca il consideri prieten?

| elizabeth a răspuns:

Scrie tu oricum fetele trebuie sa fie cu un pas in fata ca baietii sunt prostutzi...

| danusikd a răspuns:

Baiatul poate se simte rau si nu poate sa-ti scrie. scrie tu prima pentru ca poate o sa se simta mai bine daca ca vedea ca macar ii scrii si nu ai uitat de el

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Când e vorba de sănătate, laşi la o parte orice. Scrie-i! Se va simţi mai bine ştiind că încă o persoană ţine la el şi se gândeşte la el. Poate nu îndrăzneşti să te duci la spital, măcar scrie-i!
Dacă vrei un plus de informare, ori să te relaxezi puţin, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/

| catalina88 a răspuns:

Buna,poti sa-i scrii un mesaj. poate el tu ti-a scris ca s-a simtit rau. Daca ai timp poti sa-i faci o vizita, sigur il se va bucura cand te vede.