Pai in rpimul rand priveste-o si daca o se uita si ea,intoarceti privirea si jucati-va asa jocul privirii,adr nu ceva de genul cand o vezi ca se uita gata,intorci capul direct,ii zambest uneori,iti mai arunci ochii in caiet,dupa iar o privesti,etc... Daca se cearta cu cineva ii poti lua apararea,o poti conduce acasa, te poti "juca"cu ea, in sensul sa o sacai putin, sa ii iei spre exemplu telefonul, asta daca nu e genul care face extrem de urat daca i se ating lucruile si spui ca i-l dai daca iti da un pupic pe obraz.De aflat poti afla din gesturile ei, din felul in care iti vorbeste tie comparand cu atitudinea pe acre o are fata de alti, sau poti ruga pe cineva sa afle pentru tine.Cu curaj, nu e greu.
Sper ca te-am ajutat, pa-pa
N-ar fi prea practic sa te combini cu una de la tine din clasa, dupa ce v-ati desparti ati ajunge sa va urati.
Dar, daca chiar vrei ai putea sa te uiti des la ea si sa-i zambesti. Sigur te va observa.
Iata ca exista si consilieri care sunt incepatori! Asa ceva nu se poate!
Mergi la fata si...pup-o! Daca scapi cu mai putin de doua palme, inseamna ca fata te place.
Nu-l prosti săracul, că poate face aşa cum i-ai spus, îi dă fata o singură palmă peste faţă şi el o să creadă că îl place.
Gandesc si eu, si mi-am dat seama ca face misto
Pur si simplu spune-i, poartate frumos cu ea fi simpatic si prin cateva gesturi o cuceresti. Cel mai bine ar fi daca i-ai spune, nu ai nimic de pierdut
Prin niste gesturii micute, baga-te cu ea in seama, si ca sa-ti dai seama ca ea te place incearca sa aflii de la altii :* Succes.
Pai:1.zambestei poartate frumos k ea2.vb k ea despre diferite lucruri.3. poate se intampla sa ramai singur cu ea in clasa si atunci o poti pupa pe obraz sau macar fii mai apropiat de ea4. tachinez-o 5.sa nu o intreabi niciodata "iti place de mine" sau ceva de genu 6. dar daca vrei sa afle ca o placi mai direct fara sa faci prea mult efort iti alegi un momentsi ii spui.7.iti poti da seama din gesturile ei daca si ea te place