anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! Am o mare problema.
In clasa in care am ajuns eu(sunt clasa a 9-a) de stiinte ale naturii de la cel mai bun liceu din judet(CONSTANTA POWER), sunt 20 fete si 9 baieti(eu sunt baiat).
La inceput chair eram tare entuziasmat de asta, doar ca a inceput si scoala...si se pare ca mai toate fetele sunt tocilare.
Problema nu e ca invata bine(asta e chiar un merit), ci ca pur si simplu au aceste,, simptome" ale unui tocilar: ochelari mari, cosuri pe fata, conditie fizica deplorabila. Mai pe scurt arata ca dracu. Bine, acum mai sunt vreo 2-3 fete care arata mai bine doar ca ele sunt,, the bad girls" care chiulesc de la ore, fumeaza, filtreaza cu alti baieti(bine, ultima nu stiu daca e adevarata sau nu) etc. In orice caz, nici macar aceste 2-3 fete nu imi plac.
Asa ca de vreo cateva luni nu mai am si eu un crush, o iubire secreta cum s-ar zice. Acum pentru mine fetele din clasa sunt baieti cu vagin---nicio diferenta.
Eu in 5-8 obisnuiam sa vorbesc cam doar cu baieti si eventual si cu unele fete atragatoare uneori, cand imi mai faceam curaj, iar pe celalalte fete pur si simplu le ignoram. Din pacate fac cam acelasi lucru si acum--- am foarte foarte putini prieteni-fete.
Doar ca problema nu este ca,, nu sunt atragatoare", ci problema este ca cu o persoana care are fata bubonica, cu ochelari, care nu are nici forme si mai este si grasa, si si tocilara chiar NU iti vine sa vorbesti DELOC!
Acum vine problema si de iubita, pentru ca nu ai cum sa-ti faci iubita daca nu iti place de nimenea. Fetele de la alte clase sunt mai frumoase, dar mereu am avut o retinere sa vorbesc cu altii/altele de la alte clase.
Incurand vine si balul bobocilor si nu o sa am cu cine sa dansez...ahh, e foarte nasol sa duci lipsa de fete bune...
De fapt chiar speram ca in noua clasa, unde a fost ultima medie de 9.84 sa gasesc insfarsit pe niste fere care sa fie si BUNE si si destepte... fetele visurilor mele
Apropo, am cateva mentiuni. In primul rand stiu care e diferenta intre un om inteligent(care deduce anumite lucruri logice fara prea mult efort) si un tocilar(un om care tot citeste si reciteste pana invata un lucru ca pe poezie).
Si inca ceva, nu ma luati pe mine cu chestii de genu,, ce este la interior conteaza" ca conteaza in primul rand cum arati si apoi si cum gandesti, bine? Cel putin la fete. Dintotdeauna a fost asa
HELP! SI FELICITAEI CELOR CARE AU CITIT TOT!
P.S. nu stiu daca e la categoria potrivita.

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci decat fie sa te orientezi catre fetele din zona unde locuiesti, fie sa te uiti la alte clase. Eu chiar am preferat sa nu am prietena la mine in clasa pentru ca apar o multime de probleme. Te are tot timpul sub ochi, nu face aia, nu face ailalta, nu iesi cu baietii la o bere, nu mai discuta cu golanul/magarul ala, ajuta-ma cu asta si ailalta...
Daca ai doar 2-3 fete acceptabile in clasa, mai bine te tii departe de ele pentru ca e coada la usa lor si vor fi pline de ifose.
Eu cred ca ai dreptate sa iti doresti o fata atragatoare fizic si cu conditie fizica buna. Daca nu te simti bine alaturi de o fata, mai bine renunti la ideea unei relatii.
Incepi sa te uiti in alte parti. Nu trebuie sa te jenezi sa iti tragi o iubita din clasele mai mari. Vei avea cate ceva de invatat!

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Si pana la urma intrebarea care e? Ca n-ai partenera de dans? Ca eu unul n-am inteles mai nimic, ori is eu prea prost...