Ca admin al unei pagini de facebook ai toate optiunile necesare in Admin Panel (localizat deasupra copertii sau cover photo). La notificari (''Notifications'') in acelasi panel ai ultimele noutati fie ca e vorba de like-uri, commenturi sau altele. Mai nou toate commenturile postate pe o pagina de fb apar cum spuneai si tu in coloana din dreapta de pe timeline-ul paginii sub denumirea de ''Recent Posts by Others'' si vizibilitatea lor nu este influentata direct de nici una din setarile FB. In cazul tau e posibil ca ''adminele'' sa fi moderat deja acele comentarii restrictionandu-le sau stergandu-le. E posibil de asemenea sa nu fi fost conectata cu numele de utilizator de pe care administrezi pagina. Alta explicatie logica momentan cel putin nu am. Daca imi scapa ceva adu-mi la cunostinta, poate asa voi reusi sa te ajut!
Hei!
Totusi am incercat sa vada daca e ceva, dar nimic, nu stiu ce are de nu apare
Admina care mai e la pagina, e o fata de treaba si nu a umblat la pagina, mai mult stau eu pe pagina decat ea, ea intra odata la o luna ) sa zic asa...
Deci nu pot sa inteleg de ce nu apar comentariile?
Mai am 2 pagini, dar la ele arata tot!
Dar la asta nimic?! nu pot sa inteleg de ce
Este acesta
https://www.facebook.com/pages/Selena-Gomez-Rom%C3%A2nia/141322165981492
Chiar ma oftica acest lucru :(
Astept un raspuns :D
Http://i1223.photobucket.com/......a25aa9.png
Verifica la setarile paginii daca le ai la fel ca in screenshotul de mai sus.
O sa-ti fac un comment (test) la pagina undeva si sa-mi spui daca iti apare sau nu.