| MaRyUkK a întrebat:

Ajutor! Am o unghie incarnata de un an de fapt am 2 la amandoua picioarele la degetul mare si s-au infectat curge puroi, sange.(:-&)si numai stiu ce sa fac o tratez cu rivanol cu acool iodat, cu apa calda si cu sapun in fiecare seara apoi ma pansez si numai suport la sport alergam zici ca eram schioapa, si nu mai trece a trecut una care era de 2 ani si s-a incarnat iarcrying am fost la doctor, si s-a ingrozit cand mi-a vazut unghiile si mi-a dat o crema si niste pastile bune de aruncat la gunoi pastilele imi provocau dureri de burta si crema nu dadea nici un semn.MOOOOR niste tratamente in casa ceva usor de facut un spray o crema ceva ca mor de durere si am si 10 ani si nu prea cred ca e normal. funda. repede!

3 răspunsuri:
| Maruuu a răspuns:

Pai si eu am aceeasi problema!sad

Eu nu o las niciodata sa creasca si sa imi intre in carne!big grin

Inmoaie.ti picioarele in apa fierbinte si asa pielea din jurul unghiei o sa fie mai moale, si asa poti incerca sa iti scoti unghia din carne:*
Nu o sa doara, pe mine nu m.a durut. Da imi era o groaza prima oara.:-s

Acum m.am obisnuit:*
Sper ca te.am ajutat:*

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărăcuța. Cum te simti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)Pedichiurista =daca nu are instrumentar dezinfectat =jale si Hepatita C
2)Inmuiate in apa pina le sar ochii apoi pui pe mama ta cu o foarfecuta sterilizata (fiarta 10 minute ) si incepe sa o taie cu binisorul si sa ai grija sa nu o mai lasi sa creasca de capul ei. Daca va curge singe dezinfectezi cu apa oxigenata si ungi cu tetraciclina.
3)Chirurgie,anestezie scoate unghia, 3-4 zile vai de fundul tau si va creste normal
as alege var 3, 2