| irina222 a întrebat:

Ajutor! Am putina mustata[ sunt bruneta si iese in evidenta]. Cum as putea sa o indepartez? O elimin la fiecare 7-8 zile cu Crema De Epilat.Stiti ceva mai bun si de lunga durata? Multumesc!

8 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Nu e deloc bine.
Foloseste penseta!

| Glamour612 a răspuns:

Plasture...sau incearca cu pensetahee hee:*

| Marii a răspuns:

Ceara

| SEAL a răspuns:

Gillete

| madytzza a răspuns:

Benzi de epilatwinking dl farmacie. pune p mama ta sa t faca pana t obisnuiesti dk nu t pricepi...nu face prostia sa te dai ca gilette, creste ca la baietilaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceiasi problema, insa eu folosesc penseta si totul e ok... suntem mai dracoase de asta avem mustatalaughing:*

| anducu a răspuns:

Cum sa folosesti gilete radule mama?laughing

foloseste ceara. sunt bune si benzile de ceara, insa mult mai buna e ceara.si eu sunt bruneta, imi scot mustata la 2 saptamani cu ceara. sfat: nu o folosii mai mulktde 3 ori intr-un singur loc, te vei irita. bafta:*

| ottovintila a răspuns:

Ceara actioneaza doar la suprafata ca o lama ceea ce nu face decat sa intareasca radacina.
Epilatul cu ceara de unica folosinta smulge firul cu radacina dupa ce a incalzit locul si a dilatat sau deschis porii. INtimp devine nedureros dar mai mult se slabeste radacina. Treci pe la Total Pro Beauty http://www.tpb.ro