| AndreiAndrei260111 a întrebat:

Ajutor, astăzi am băut o bere acasa, pe terasa, m-a văzut mama când a intrat pe poarta cu mașina și acum e foarte suparata pe mine, spune ca nu sunt bun de nimic, ca am băut bere ca un prost, ca nu sunt educat, mai multe, cum pot sa o fac sa vorbească cu mine? E suparata tare pe mine, am aproape 18 ani...

7 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Mi se pare că a cam exagerat.
Nu era cazul să îți vorbească așa, oricum o să îi treacă.

| Furnicuta000 a răspuns:

Probabil ea crede ca o bere te face alcoolic. Eu cred ca mai degraba e suparata ca stai degeaba nu ca bei.

| AndreiAndrei260111 explică (pentru Furnicuta000):

Nu e problema ca stau degeaba. chiar nu stau, parintii mei sunt foarte împotriva consumului de băuturi, tata bea foarte foarte rar. și puțin, de 5-6 ani nu a băut mai mult de 2 beri.

| mastadont a răspuns:

O să-i treacă. Spune-i că nu obișnuiești să bei dar că o bere din când în când nu face rău la nimeni, ba chiar face bine, la rinichi mai ales.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Las-o,ii trece. Toti avem probleme, suntem stresati.
O bere nu face rau nimanui, din contra, e foarte sanatoasa. Si ai 18 ani, esti adult de acum.

| MPersephone a răspuns:

Probleme foarte serioase.

| noname2021 a răspuns:

Explica-i ca nu mai esti chiar un copil,eu sunt fata si beau bere si nu ma mai cearta nimeni,o bere nu strica nimanui,excesul nu este bun, in rest nu mori de la asta, probabil are problemele ei zilnice, stresul acumulat si s-a descarcat pe tine, intelege-o si tu dar fa-o si pe ea sa inteleaga ca o bere nu omoara pe nimeni.