Altceva? De secret santa
Un pix.
Are deja
E consumabil, candva o sa aiba nevoie de el.
))))) şi o să se gândească la mine de câte ori scrie cu el. Dacă stai să te gândești, e chiar drăguț.
Bă deci să mor dacă nu am răspuns la asta cu "))))) şi o să se gândească la mine de câte ori scrie. Dacă stai să te gândești, e chiar drăguț". Ce dracu?
Pai eu vorbeam serios, nu stiu de ce razi. )
Ia-i 30 de pixuri, daca bugetul e 30 de lei.
15 pixuri la 2 lei, mai bine
Depinde de buget si de ea ca persoana, ce ii place, ce pasiuni are, etc..Ca idee de baza, poti sa ii iei ceva dragut de la Sephora (parfum, etc)..In perioada asta gasesti multe seturi pentru cadou.
Da... pentru asta trebuie să găsesc acest sephora. Nu prea cunosc oraşul. O să îmi dau silința. Mersi!
A stai. Te refereai la comandă de pe internet. Nu e posibil. Bugetul nu contează în situația asta. Nu e pretențioasă deloc. Doar că nu poartă lănțișoare, brățări etc. Ceva idei?
Channel Daca tot nu conteaza bugetul
Nu ştiu cât costă aşa ceva, dar clar nu se încadrează în bugetul meu În plus, un cadou scump ar face-o să se simtă prost. Bugetul stabilit de diriga ar fi pe la 30 de lei. Eu mă pot duce până la 100 sau mai mult. Dacă e vorba de chanel, contează
Pai ii spui ca.i chinezaraie n.o sa aiba dovezi ca.i fake si ramane si cu parfumu' Eu una m.as face ca te cred fara discutii
)))) ea n-ar face asta, crede-mă
Nu stii pana nu incerci
Eu_8005 întreabă:
misauratcuviata întreabă: