Trebuia sa mai scrii: " Si vreau sa fim impreuna pana la adanci batraneti! " . buna povestea asta . chiar am ras
Huh. buna, buna asta ) cat am ras doamne.nu`mi vine sa cred ca mai sunt oameni de genu` asta lasa`l frate sa il taie. ce o sa mananci de sarbatori? corn si lapte? stai linistit ca o sa cumpere alt porc, si o sa te atasezi si de el, o sa-l taie si pe acesta. o sa cumpere altu si istoria continua
Simpatica povestea ta(ai imaginatie, talent la scris si nu in ultimul rand, am simtit ca esti o persoana care iubeste animalele). Din pacate trebuie sa intelegi ca soarta acelora ca animalutul tau este tocmai de a fi sacrificat. Singura solutie ar fi sa te impaci cu acest gand si sa incerci sa nu te mai atasezi de astfel de animale care, asa le e soarta, sa fie ucise! Ia-ti un catelus, ca sa ai pe cine sa iubesti, si nu vei mai suferi!
Funny...de asta imi place sa intru pe TPUca rad de din astia fara cap ca tine
Salut, uite, am sa-ti dau un exemplu:
Sta magarul in gradina si trage la plug, iar stapanul il biciuea si il tot biciuea toata ziua. Iar porcul il striga pe magar din cocina:
-Magare, Magare! Ha-ha-ha, uite la tine si la viata ta, oare asta-i viata? Stai si te munceste si te bate toata ziulica, iar tu stai si inghiti. Uita-te la mine ce viata buna am, stau toata ziua in balega mea, mananc pe saturate, lenevesc, dar tu ca prostu' muncesti.
La care magarul ii zice:
- Auzi ma, mi se pare mie sau tu nu esti porcul de anul' trecut?
Porcii... se manaca... din pacate. Lasa, o sa-ti treaca.
Ma baiete, mie-mi plac si soarecii si pisicile.am prins mai deunazi, trei soricei micuti.si i-am dat celor trei pisoiasi pe care-i am.astia i-au mancat cu mare placere.problema e; am facut bine? sau am facut rau? sa plang pentru soricei? sau sa rad pentru pisoiasi? in privinta porcului, cred ca orice om care creste un animal il iubeste.si il si mananca. cu dragoste si placere.nu-mi place ca trebuie sa le sacrificam pe aceste animale. dar imi place carnea de miel, si tochitura de purcel.
Toti cei care se rad de chestia asta sunt niste oameni prosti, la fel ca ceilalti.
Ba voi sunteti oameni sau sunteti oameni prosti? Si porcul simte cand il taie ce crezi ca ''poc'' si gata totul se termina?
Ia imagineaza-ti sa te creasca cineva pe tine si dupa sa te taie. (vorbesc cu cei care au dat comentarii aiurea).
Ma rog eu zic ca trebuia sa-id ai drumu'...sa te trezesti intr-o dimineata si sa-i dai drumul udneva... avea mai multe sanse.
Bai baiatule, revino-ti mai mama, ce poveste ne spui? Lasa'i pe ai tai sa taie linistiti porcul si bucurate si tu de sarbatori mancand din el
) ma doare burta, lasa-l frate sa il taie si iti ineci amaru cu carne nu cu lapte
Am 2 sfatur:
1. daca e adevarat [suna aici] 0726728902 e nr la pshiholog
2daca nu e adevarat -a fost amuzant esti tare
Hahaha am ras cu lacrimi! sa te omori pentru un porc? oricum tu tot ce ai scris aici e la misto pentru ca nu cred ca un om poate sa zica asa ceva! asta numai in cazul in care ai mari probleme cu capul dar m-am amuzat tare pe seama ta
Dar nu trebuie sa radeti esti un baiat cu suflet nu ca ceilalti chiar nu stiu ce sa faci