| Andrei133333ssrfffhjgghhg a întrebat:

Ajutor! cred ca am un început de depresie și vreau să ma sinucid pentru că am prea multe probleme și unele dintre ele le pot considera grave și nu găsesc alte modalități alternative.cea mai ușoară e să mă sinucid (nu sufăr de atenție sau sunt vreun copil pus pe glume) pe scurt am 18 ani,nu am prieteni(asta o consider gravă pentru ca vreau și eu să socializez dar nu am cu cine) familie săracă, destrămată,de bețivi, am avut niste anturaje proaste dar m-am lăsat de ele(nu fumez/droghez și nici nu voi face asta chiar daca cei din anturajele/casa unde stau faceau asta și eu asistam) am 8 clase și nu am un fizic bun (sunt cam slab) și foarte multe altele pe care nu le voi spune aici,am un cont de Instagram se numește nott_odaybro(nu sufăr de nebăgare in seama,ci am nevoie enorma de un sfat! Doar de un sfat pentru că nu am altcuiva cui sa îl cer. Deci cine vrea să mă ajute cu un sfat sa îmi dea mesaj pe Instagram sa îi spun probleme mai explicit pentru că sunt serioase... daca nu găsesc o soluție ma voi sinucide, chiar daca îmi este frica asta e cea mai ușoara modalitate.De preferat un adult cu care sa mă pot înțelege.Cei care nu vor să ma ajute și sunt puși pe miștouri sa nu comenteze aiurea.(țin să menționez că sunt român din familie de români!)

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si daca te sinucizi, problemele tale se rezolva singure?
Eu cred doar ca esti imatur si egoist sa gandesti in felul asta, ca problemele nu se rezolva singure si apoi, complici viata parintilor tai si le adancesti suferinta si datoriile.
De ce nu faci ceva sa iesi din starea in care esti?
Ia-ti de munca, daca la scoala nu vrei sa mergi, macar iti ajuti parinti financiar sau te muti singur, cu chirie, si-ti faci o viata frumoasa, fara alcool si fara certuri si traume familaile, doar tu cu tine!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Daca nu găsesc o soluție ma voi sinucide. Dacă cineva te-ar condamna la moarte, ai găsi o soluție să scapi? Aceea e soluția ta!

| dullcat a răspuns:

Buna.Imi pare rau sa citesc ce scrii aici, dar crede-ma ca nu sa te sinucizi este solutia, mai ales ca ai inca toata viata inainte. Sfatul meu e sa iti termini studiile, fiindca daca te angajezi la un patron care te sclavageste e clar ca starea de depresie se va agrava.Imi imaginez ca nu asta doresti sa afli, dar asta trebuie sa ti se spuna si sper ca vei constientiza importanta.

| Hyperion7 a răspuns:

Salut,vezi că ți-am dat cerere pe insta, hai sa discutam mai multe acolo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Solutia este incepi o viata noua, nu sa iti iei viata! Ce iti place sa faci? Nu ai decat 18 ani, iti mai poti descoperi talentele!

| Cavaler001 a răspuns:

Boss, ai face o mare greșeala.
Alții se nasc cu probleme grave și trag cu dinții sa se bucure de frumusețea acestei vieții. Unii nu pot merge, unii nu vad și tot nu se gândesc la așa ceva.
Nu poți fi egoist gandindu.te la suicid. Sigur sunt persoane care țin la tine/te îndrăgesc și poate chiar simpatizează (fete timide poate care așteaptă să faci tu primul pas).
In primul rand trebuie să ieși mai des afara sa te plimbi, sa faci mișcare, mergi la sala, citește cărți de dezvoltare personala, uita.te la comedii happy

| Cavaler001 a răspuns:

Salut. Ce mai faci?
Numai bine.