| betty17 a întrebat:

AJUTORcryingcum sa nu mai fiu rosie la fata? cand vorbeste un anume baiat cu mine eu ma inrosesc mereu.mai patesc asta si cand unii baietii mai zic unele chestii. exista vreun tratament? si daca rosesc inseamna neaparat ca il plac pe acel baiat? adica azi un amic mi-a zis:,, de fiecare data cand X vorbeste cu tine te inrosesti" si a inceput sa zambeasca, eu desigur m-am inrosit"oare sa creada ca imi place de X? Sa isi fi dat seama ce credeti? adevarul e ca il plac dar nu vreau sa stie nimeni, dar faza e ca ma inrosesc des cand mai vorbesc si cu alti baieti.si-o fi dat seama ca il plac pe acel baiat?cryingcryingbaiatul care mi-a zis asta este un prieten bun al lui X

10 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Si ce? Ti-e rusine daca te inrosesti? nu e mare chestie ca sa te faci de ras sau mai stiu eu cebig grin

| yanny`s a răspuns:

Si eu ma inrosesc din clasa intai...la mine e aiurea, doar daca vad un baiat ma inrosesclaughing
si nu sunt genul de fata timida, de`aia, dar pur si simplulaughing
probabil am alergie
rolling on the floor

| Ionutzsa a răspuns:

Pai ceea ce spui tu se numesc "emotii" happy... o mica nesiguranta pe tinebatting eyelashes sau poate timiditate, nu`ti fa griji ca nu esti singura in situatia asta oh go on, incearca doar sa-ti stapanesti emotiile

| betty17 explică:

Andrew nu e de la ger crede-ma

| lololololol a răspuns:

Invata sa iti stapanesti emotiile, incearca sa fii cat mai calma cand esti furioasa...

| ExTrEaM^^94 a răspuns:

Emon u ai alergie la baieti?laughingrolling on the floor

| andrew_9324 a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri de sezon, nu si da seama nimeni acum daca e din cauza emotiilor sau de la ger big grin.

| DoarNoemi a răspuns:

Roseata din obraji e cica o kestie care iti arata ca esti sanatoasa,winkingbucura-te ca nu esti palidalaughing si ce conteaza daca si-a dat seama sau nu baiatu sau pr lui ca il placi, esti un gen mai timid probabil si d aceea rosesti repede cand cineva iti vb...asa eram si eublushing dar p parcursc m-am facut mai guraliva, mai relaxata si nu mai am probleme din astea(cu unele mici exceptii) blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit concluzia unui studiu :perosanele ce rosesc repede sunt persoane foarte sincere happy felicitari :*>.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie sa fii mereu calma, si in gindul tau sa nu predomine imaginea un baiat pe care-l doresti ci a unui om simplu care de obicei trece si el pe la wc, gindeste-te la faza asta si amuzate, si poti chiar suride un pic in prezenta vre-unui baiat, vei vedea ca totul se va schimba, important e ca la moment sa fii tare...