Pai in primul rand, daca ''prietenei tale'' Lidia, nu i-ai impartasit faptul ca esti inebunita pana peste cap de Codrin, ar trebui sa o faci, sa-i spui adevarul! Am scris prietena in ghilimele, deoarece prietena nu este aceea ce iti ''fura'' iubitul, sau cel putin baiatul pe care il placi, nu e corect chiar daca a avut oportunitatea de a face asta, ar fi trebuit sa refuze, mai ales daca stia ca tu il placi!
Acum, dupa ce o sa imi citesti mesajul, sper sa ii spui tot ce ai pe suflet Lidiei, si. desi iti va fi rusine, probabil. impartaseste-i sentimentele tale lui Codrin, ar trebui si el sa stie cine ii trimite mici cadouri si scrisori anonime, poate se va bucura, nu stii asta pana nu incerci! Cineva odata spunea : 'Daca nu risti, nu castigi!'
Deci...Ar trebui sa te bucuri de vara asta, si indata ce incepi scoala, [ presupun ca incepi a VIII a ] sa te pui serios pe invatat, pentru ca vei intampina un examen important, de care depinde viitorul tau! Asa ca pune anul acesta, pe primul loc, scoala! Eu tocmai am terminat a VIII a, si sincer a fost destul de dificil, insa a trecut repede si examenul nu a fost atat de greu pe cat ma asteptam :* Insa trebuie sa te astepti la orice .Ok, nu te mai plictisesc, sper sa te ajute mesajul meu in vreun fel. Mult noroc! Si daca mai ai nevoie de ceva, poti conta pe mine .
Mulţumesc mult. Sincer. Chiar m-ai ajutat
Nu ai pentru ce :*
Draga mea, regret vsa-ti spun asta, dar chiar la varsta asta relatiile si sentimentele sunt schimbatoare.Trebuie sa te concentrezi asupra viitorului tau, pentru ca altfel, la,, rece,, vei constata ca timpul ce trece este pierdut pentru tine.La omul drag,ne atragec intai aspectul,apoi incepem sa cautam si,, interiorul,, iar uneori suntem dezamagiti. Poate baiatul nu a gasit la tine ce se astepta, iar,, prietena nu e asa de interesata de prietenia ta...
croissant întreabă: