| utilizatornou18 a întrebat:

Ajutor! De ce baietii scriu de dimineata pana seara cu o fata iar dupa un timp tot mai putin pana nimic?! Fara motiv! Il stiu pe un baiat din 2015 de la scoala era cu fratele meu intr-o clasa. O luna am scris enorm de mult, totul spontan de la sine fara vrajeala sau altceva ne-am potrivit ca doi gemeni gandim 100% la fel...la fiecare mesaj ne lua 10 min sa scriem asa texte lungi ne dadeam.Dar repet nimic de dragoste sau asa. Nu inteleg acum de ce ma ignora de o sapt. nu mi-a intrat pe mesaj dar e activ mereu. Accept ca poate nu mai vrea e ok e normal! L-am intrebat ce are, mi-a urat craciun fericit si-a cerut scuze ca nu prea scrie ca nu stie ce are si atat. Tot mai rar raspundea la 2zile isi cerea scuze iar acum deloc. Stiti ce e trist? Ca in inima fetelor se naste mereu o speranta si baietasii o spulbera. Ce parere aveti? Mentionez de el ca era super baiatul de 20 ani eu 18. Ce i-am facut ca niciodata nu l-am stresat ii raspundeam mereu cu un singur mesaj. Acum pana mea ma trateaza cu indiferenta si e naspasad

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Posibilitati sunt multe, poate chiar e ocupat, sau, poate se intampla cum am spus mai sus, a disparut aceea curiozitate si de aici si aceasta problema.
Stiu ca e "dureros" dar nu prea ai ce face, trebuie sa te conformezi.

46 răspunsuri:
| Endoryus a răspuns:

S-a plictisit de tine. Cauta si tu pe altul.

| mgtow a răspuns:

Il cicalea alta mai mult decat tine si ia starnit interesul. Cand discuti cu cineva si intarzie mult sa raspunda sau o face la cateva zile nu e interesat de tine si discuta cu alte persoane.

| utilizatornou18 explică (pentru anonim_4396):

Probabil

| utilizatornou18 explică (pentru supadeceapa):

Da cred și eu...

| utilizatornou18 explică (pentru RAY):

Nu chiar sta la 30km și voia sa ne întâlnim maiales ca are liber mai multe săptămâni. dar asta e tu dacă tratezi asa sa nu te aștepți ca altul sa îți vb frumos

| utilizatornou18 explică (pentru OldSoul):

Multumesc pentru timpul acordat și înțelegere! Accept situația are tot dreptul și este in regula! Oricum repet pari o persoana cu experiența și de treaba! Te pup seara faina!

| RAY a răspuns (pentru utilizatornou18):

Dar din pacate numai se va intampla asta, dramatic

| utilizatornou18 explică (pentru mgtow):

Tu ai vrea sa fii cicalit?happy gen una ca disperata sa se bage intr-una in seama cu chestii inutile? Nu cred... da am înțeles asta cu nu e interesat. I-a trecut repedehappy mersi

| OldSoul a răspuns (pentru utilizatornou18):

Ma bucur ca te-am putut "ajuta".
Seara placuta si un an nou frumos! Fara seen laughing

| mgtow a răspuns (pentru utilizatornou18):

Norocul meu e ca femeile nici nu au curaj sa vorbeasca cu mine, imi simt frica de la distanta (ele prind teama fata de mine) probabil am o putere diabolica care le indeparteaza mai stii

Multumesc la fel! va fi invers. Anul asta dau eu seen la toti care meritahappy!

Taci dracul ca iti dai prea multa importanta. Cersesti intr-una atentie. Chiar n-ai pe niemni de sarbatori te-ai descris mai sus. Tu esti cutu scriu cu tine de plictiseala?

| RAY a răspuns (pentru utilizatornou18):

Eu cred ca esti baiat, poveste intre poponari

| OldSoul a răspuns (pentru utilizatornou18):

Sunt curios cum ii vei diferentia pe cai care merita si cei care nu merita...
Cine stie, poate e o lume mai mica decat credem si imi vei da seen si mierolling on the floor

Poate sunt baiat iar tu poponarul cersesti dialaoghappy

? omule esti prea funny!