Posibilitati sunt multe, poate chiar e ocupat, sau, poate se intampla cum am spus mai sus, a disparut aceea curiozitate si de aici si aceasta problema.
Stiu ca e "dureros" dar nu prea ai ce face, trebuie sa te conformezi.
Il cicalea alta mai mult decat tine si ia starnit interesul. Cand discuti cu cineva si intarzie mult sa raspunda sau o face la cateva zile nu e interesat de tine si discuta cu alte persoane.
Nu chiar sta la 30km și voia sa ne întâlnim maiales ca are liber mai multe săptămâni. dar asta e tu dacă tratezi asa sa nu te aștepți ca altul sa îți vb frumos
Multumesc pentru timpul acordat și înțelegere! Accept situația are tot dreptul și este in regula! Oricum repet pari o persoana cu experiența și de treaba! Te pup seara faina!
Tu ai vrea sa fii cicalit? gen una ca disperata sa se bage intr-una in seama cu chestii inutile? Nu cred... da am înțeles asta cu nu e interesat. I-a trecut repede mersi
Ma bucur ca te-am putut "ajuta".
Seara placuta si un an nou frumos! Fara seen
Norocul meu e ca femeile nici nu au curaj sa vorbeasca cu mine, imi simt frica de la distanta (ele prind teama fata de mine) probabil am o putere diabolica care le indeparteaza mai stii
Multumesc la fel! va fi invers. Anul asta dau eu seen la toti care merita!
Taci dracul ca iti dai prea multa importanta. Cersesti intr-una atentie. Chiar n-ai pe niemni de sarbatori te-ai descris mai sus. Tu esti cutu scriu cu tine de plictiseala?
Sunt curios cum ii vei diferentia pe cai care merita si cei care nu merita...
Cine stie, poate e o lume mai mica decat credem si imi vei da seen si mie