Nu trebuie sa faci nefacute. Posibil ca de fapt sa le fii si simpatic putin, poate esti un fel de mascota nu te urasc, altfel te-ar ocoli complet si te-ar izola. Zi-le ca ciorile sunt dintre cele mai inteligente animale care exista. Implica-te si tu cu ei la ceva acolo si fa echipa cu ei. Nu te razbuna, colaboreaza nu fii adversarul lor.
Poti sa le spui la organizatorii de acolo ca esti agresat verbal. Noi ce putem face?
Pai si daca le spun, ce rezolv? Oricum tot eu o sa pic de vina, nu stiu ce sa fac, daca poti.sa-mi dai un alt sfat... deci, am senzatia aia naspa in stomac si nu-mi place
Daca aveam altul mai bun sau mai multe nu faceam economie. Revizuieste si atitudinea ta cu ei, ce stiu eu e faceti voi acolo. Uneori vezi filmul si nu ai inteles nimic.
Dar am incercat, jur, am incercat sa-i calmez, ba ma faceau cioara vopsita, si eu ziceam, da ai dreptate, bravo, etc. si dupa continuau intruna, pana nu-mi vine mie adrenalina sa dau cu scaunele dupa ei, nu am ce sa fac. Si tot EU pic prost...
Am sa incerc maine, insa, cred ca nu voi reusi, daca chiar asa va fi, voi reveni maine, sper sa ramai contactat, multumesc pana acum de toate informatiile.
Daca nu merge cauta alt grup din care poti sa faci parte numai sa nu fii singur ca asta te poate face vulnerabil. Si cu fetele te poti intelege si juca bine si le faci in ciuda.
Pai, sincer sa fiu, ma inteleg mai bine cu fetele unii deja ma considera o fata, si detest asta, insa, chiar iti multumesc de sfaturi!
Nu te considera nimeni fata poate mai degraba sunt invidiosi.
Nu trebuie sa faci nefacute. Posibil ca de fapt sa le fii si simpatic putin, poate esti un fel de mascota nu te urasc, altfel te-ar ocoli complet si te-ar izola. Zi-le ca ciorile sunt dintre cele mai inteligente animale care exista. Implica-te si tu cu ei la ceva acolo si fa echipa cu ei. Nu te razbuna, colaboreaza nu fii adversarul lor.
Incearca sa nu ii bagi in seama, nu merita sa iti strici vacanta cu astfel de persoane.
Dar daca nu poti sa lasi situatia asa incearca sa vezi ce probleme au cu tine.Cel mic sigur se ia dupa ala de 17 ani. Poate reusiti sa gasiti puncte comune astfel incat sa va intelegeti. Incearca mai multe chestii, poate ceva o sa functioneze.
missdeea28 întreabă: