1. sti cum se numeste asta?!
2. destin.
1. tu ai visat asta pentru ca; constiinta ta il place
2. si tu, psihicul tau, nu
- pare ciudat dar asa este.
ceilalti poate nu inteleg asta, dar tu ar trebui, pentru ca asta mi s-a intamplat si mie.
exact la fel.
acum urmeaza sa iesiti toooooti copiii din zona unde stati voi
si sa va cunoasteti mai bine ( asta s-a intamplat in cazul meu )
stai linistita! nu te uraste, doar crede niste lucruri gresite despre tine.
nu e nimic iesit din comun.
incearca sa ii explici, dar nu pe mess, sau la telefon, si doar fata in fata.
spune`i tot si nu te descuraja pentru ca el te intelege in mare parte, ai sa vezi asta.
tu doar ai o impresie proasta in legatura cu situatia asta, dar nu e asa de rau cum tu crezi.
gandeste-te ca sub-constientul tau (lumea viselor) incearca sa te apropie de el. --asta e destin --
succes:*
Incearca sa intrii in vorba cu el,vezi cand iese afara,iesi si tu si intalniti-va "Accidental",incearca sa petreci putin timp cu el,discutati despre voi, iar cand ajungi sa il cunosti destul de bine spune-i despre visul tau.:* succes, funda?:*
Paii. incearaca sa vorbestii cu el.
[asta daca chiar il placi].
Daca nu... .
Si trebuie sa discutii si cu fostul tau prieten.
Pai este foarte important la inceput nu ar trebui sai vorbiti fata infata pana va acomodati mai bine vb pe mess daca ai id lui daca nu fa rost.Incerca sa-i spui ce simti sau daca vrei mai lasa sa treaca putina vreme si doar dupa aia spune-i ce simti si incearca sai explici ce s-a intamplat.
Ai visat si ca te maritai cu el?) Scuza-ma, dar ma faci sa adorm... Mi se pare foarte stupid sa intrebi asa ceva pe site) ''ajutorrr ajutooorrrr imi place de el dar nu stiu ce faccc ajutorrr''. Doohhhh! Cand te mai maturizezi, mai vorbim.) Bafta la vise ( poate urmeaza si niste vise erotice cu respectivu', cine stie, nu?)) )
Pai. eu cred ca ar trebui sa ii spui ce simti pentru el. Spune-i care a fost povestea cu acel tip. si daca e destept o sa intelesaga spune-i ce simti pentru el ca il placi. ar fi bine sa ii spui cand sunteti sunguri. Succes!
anonim_4396 întreabă: