| Andreea20000 a întrebat:

AJUTOR! FUNDITA! Aseara am visat un lucru foarte ciudat, mai exact cu un vecin cu care nu am nici o legatura, eu am 14 ani, iar el are 16, nu prea ma saluta mai exact, nu ma baga in seama... dar am visat ca eram pe cale sa fim impreuna, pana in momentul de fata nici nu ma gandeam la acest lucru, dar din senin mi-am dat seama ca-l plac. Poate va intrebati de ce nu ma baga in seama... ei bine acum doi ani la un baiat i-a placut de mine, dar mie nu mi-a placut de respectivul si cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el am zis da, dar nu i-am dat acest raspuns deoarece simteam ceva pentru el, am facut acest lucru doar ca sa nu-l supa, vreau sa mentionez ca nici macar nu l-am tinut de mana, nici nu l-am pupat, absolut nimic, dar el vroia sa faca acest lucru, dar l-am respins, deci acest vecin stia despre relatia noastra si dupa ce i-am zis la baiatul acela cu care am fost impreuna ca nu mai vreau sa fiu cu el, atunci el i-a bagat vecinului meu o gramada de porcarii in cap. Aveam ocazia sa plec cu vecinul meu la strand si acolo eram impreuna si puteam sa ne cunostem mai bine, dar nu am mers deoarece trebuie sa-mi fac pasaport. Ce sa fac ca vecinul meu sa nu ma mai urasca? Eu chiar il plac. Vreau sa ma aproprii de el, dar nu stiu cum. Voi trebuie sa intelegeti ca nu am nici o legatura cu el sad, ce sa ma fac? Il plac foarte mult si am nevoie de o persoana care sa ma ineleaga si sa fie langa mine.Parintii mei il plac mult, dar nu vreau sa le spun nimic. Ajutor!

6 răspunsuri:
| Eka7Lyzza a răspuns:

1. sti cum se numeste asta?!
2. destin.

1. tu ai visat asta pentru ca; constiinta ta il place
2. si tu, psihicul tau, nu
- pare ciudat dar asa este.
ceilalti poate nu inteleg asta, dar tu ar trebui, pentru ca asta mi s-a intamplat si mie.
exact la fel.
acum urmeaza sa iesiti toooooti copiii din zona unde stati voi
si sa va cunoasteti mai bine ( asta s-a intamplat in cazul meu )
stai linistita! nu te uraste, doar crede niste lucruri gresite despre tine.
nu e nimic iesit din comun.
incearca sa ii explici, dar nu pe mess, sau la telefon, si doar fata in fata.
spune`i tot si nu te descuraja pentru ca el te intelege in mare parte, ai sa vezi asta.
tu doar ai o impresie proasta in legatura cu situatia asta, dar nu e asa de rau cum tu crezi.
gandeste-te ca sub-constientul tau (lumea viselor) incearca sa te apropie de el. --asta e destin --
succes:*

| LondoneseCat a răspuns:

Incearca sa intrii in vorba cu el,vezi cand iese afara,iesi si tu si intalniti-va "Accidental",incearca sa petreci putin timp cu el,discutati despre voi, iar cand ajungi sa il cunosti destul de bine spune-i despre visul tau.:* succes, funda?:*

| Sopphiiiiie a răspuns:

Paii. incearaca sa vorbestii cu el.
[asta daca chiar il placi].
Daca nu... wave.
Si trebuie sa discutii si cu fostul tau prieten. kiss

| ilinca97 a răspuns:

Pai este foarte important la inceput nu ar trebui sai vorbiti fata infata pana va acomodati mai bine vb pe mess daca ai id lui daca nu fa rost.Incerca sa-i spui ce simti sau daca vrei mai lasa sa treaca putina vreme si doar dupa aia spune-i ce simti si incearca sai explici ce s-a intamplat.

| Larisa18 a răspuns:

Ai visat si ca te maritai cu el?rolling on the floor) Scuza-ma, dar ma faci sa adorm...yawn Mi se pare foarte stupid sa intrebi asa ceva pe sitelaughing) ''ajutorrr ajutooorrrr imi place de el dar nu stiu ce faccc ajutorrr''. Doohhhh! Cand te mai maturizezi, mai vorbim.laughing) Bafta la vise ( poate urmeaza si niste vise erotice cu respectivu', cine stie, nu?rolling on the floor)) )

| LoVeYoU23 a răspuns:

Pai. eu cred ca ar trebui sa ii spui ce simti pentru el. Spune-i care a fost povestea cu acel tip. si daca e destept o sa intelesaga happy spune-i ce simti pentru el ca il placi. ar fi bine sa ii spui cand sunteti sunguri. Succes!