Okay. nasoala treaba. macar ai apucat sa le zici ca nu ai avut treaba cu acei baieti si ca ei ti-au luat mingea fara voia ta?
Incearca sa vorbesti cu rudele tale (unchi, matusi) cu care te intelegi foarte bine si sa le explici ce s-a intamplat.
Mai poti suna la protectia copilului, dar asta ca ultima solutie. Bafta!
Pai, este mama ta nu ai ce face, adevarul este ca a fost foarte brutala, si ca sora ta mai mica nu are dreptul sa nu pateasca nimica
In schimb tatal vitreg nu are nici un drept sa dea in tine.
Eu zic sa vorbesti cu ei pentru ca nimeni nu te poate aduja decat ei!
Crede-ma, cel mai bine ar fi sa rabzi s sa nu zici nimica.
Succes in continuare!:*
Wow, o situatie delicata...acum nu stiu daca ai avut timp sa le explici situatia, se pare ca sunt amandoi sunt agresivi, dar ai putea incerca sa vorbesti cu ei cand sunt si ei calmi si le spui din prima "mai intai ascultati'ma" le explici situatzia, iar dupa aceea spune ceva ce ii sensibilizeaza(daca i sensibilizeaza ceva) ceva de genu ca te doare sa vezi ca nimeni nu e aproape de tine in familie si ca ei ar trebui sa te inteleaga cel mai bine in situautiile complicate si ca ti'ar placea sa die mai multa comunicare in familia ta.cu bataia nu rezolvi nimic, ceva de genul asta poate reusesti "sa'i atingi la sentiment" ca sa zic asa daca te apuca si plansul cu atat mai bine, iar daca incep sa dea si atunci in tine sau sa-ti vorbeasca urat poti sa le spui (tatalui tau: nu esti tatal meu ca sa dai in mine) sau ce exemplu ii datzii surorii mai mici cumva or ceda si daca nici asa nu merge sunt de acord cu K-ro...sa vorbesti cu alte rude si ca ultima solutie:protectia copilului mult succes:X:X. sper sa reusesti:X
Si kkcioasaa aia mica de sorata na patit nimic?
Hai sa te ajut. Spunele alor tai ca baietii aceia is niste nebuni care nu te lasa in pace dar spune-i mai intai mamei. Spune-i mamei ca iti pare raw. Baftaaaaaaa!
DumitracheMihai întreabă:
Elenastoica9 întreabă: