Pfff daca a zis ca te lasa fara pc inseamna ca e rrom mare(la figurat). totusi daca v-ati inteles bine n-ar avea rost sa nu va impacati. daca tine cat de putin la tine baga-l in seama si nu se poate sa nu ii treaca. dar incearca sa nu depasesti anumite limite si fara :*...; D :*
Eu zic sa ii ei tu cu vorba buna, sa il saluti, sa ii spui ca iti pare rau ca l`ai suparat cu toate ca nu acesta era scopul.
Spune-i adevaratul motiv pentru care te comporti asa cu el [ de ex.nu iti place ca te streseaza prea mult pe mess]
Vorbeste cu el, fii calma si intelegatore si sunt sigura ca ve`ti trece peste acest hop.
Buna 1baiatul respectiv nu vrea doar sa fiti ``fratiori`` vrea mult mai mult! draga mea daca a ajuns sa iti spuna ca nu vrea sa pui numele baiatului respectiv la av! sincer cred ca te place mult sh asta e foarte evident! vorbeste cu el si intreaba. l ce se intampla sh spune. i ca tu nu vrei decat o relatie foarte buna de prietenie sh doar atat, nu e normal ca un baiat sa iti spuna ce s afaci doar daca sunteti impreuna sau ceva de genu! Sper ca te.am ajutat!
misauratcuviata întreabă: