| Cherry a întrebat:

AJUTOR crying! mi-a intarziat ciclu 6 zile, mentionez ca am facut sex neprotejat, dar nu si-a dat drumu in mine[nici pe departe]sperma i-a venit cam la 1-2 minute dupa ce a scos-o din mine.Am fost si la spital ca am mai de mult o infectie la rinichi si mi-au luat si sange si proba de urina, dar nu mi-au zis ca as putea fi insarcinata, ca am inteles ca se putea vedea daca sunt sau nu? Dar de ce intarziestraight face Oare de la pastile? mi-au dat tratament CEDAX. Funda promit si o sa trec si pe la intrebarile voastre cu un raspuns.

Răspuns Câştigător
| alina_1226 a răspuns:

Si din proba de urina si din proba de sange se poate vedea daca esti insarcinata! probabil ca doar iti intarzie thinking mai bine du-te maine ia`ti un test de sarcina si vezi sigur daca esti insarcinata. happy

2 răspunsuri:
| Patty99 a răspuns:

Eu cred ca este cat de cat normal dar nu ar mai trebuie sa iei medicamente si sa faci un test? de sarcina si mai du-te odata la ginecolog... funda?

| Lullabies a răspuns:

Totul este din cauza faptului ca te stresezi pe acest lucru. eu patesc asta cam o data la 3 luni cand ma stresez ca imi intarzie, si tocmai atunci imi intarzie mai mult. luna trecuta mi-a intarziat 2 saptamani din cauza stresului, si nu am fost insarcinata. poate fi si de la medicamente. eu zic ca nu e nimic grav, relaxeaza-te si va fi bine. succes:*