| ubitzika a întrebat:

AJUTORcrying nu vreau sa ma judecatzi vreau sa mi spuneti ce sa fac m am epilat pe maini si sora mea spune ca toti vor rade de mine ca la 2 zile o sa trebuiasca sa ma epilez ca nu o sa mai pot purta tricou ca o sa se simta airea cand pune cineva mana pe mine ma sperie ingrozitor de tare si vreau sa stiu o parere sincera chiar asa se face? ati incercat? si daca il voi lasa sa creasca o sa se vada ft urat pielea va fi neagra?cryingcryingcrying

7 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Daca te-ai epilat doar odata nu conteaza, nu se va intampla nimic. Dar... nu te mai epila pe viitor!

| Emeraude a răspuns:

Depinde de metoda pe care o folosesti. Daca te razi, spusele sorei tale s-ar putea sa se adevereasca in timp. Orice metoda ai folosi, daca ai inceput si te tii de chestia asta, trebuie sa ai mare grija, parul iti va creste foarte rar si va arata foarte inestetic daca il lasi asa mai mult timp, astfel ca vei avea o grija in plus! Preferabil ar fi sa te epilezi cu ceara, desi pe maini e si mai dureros decat pe picioare.Eu consider ca daca parul nu este vizibil, nu e nevoie sa-l epilezi, oricum el nu e acolo degeaba, te fereste de anumiti factori.Si eu am par pe maini...nu, nici macar nu e par, e puf si am fost intrebata de multe ori daca ma epilezlaughing; pe picioare e si mai si, m-am facut prin liceu cu un aparat si de-atunci mi-au crescut 2-3 firicele, in rest am pielea fina, asa ca ma epilez foarte rar. Din punctul meu de vedere e ok, mai ales ca nu cred ca as mai avea timp sa stau si de epilat! big grin

| marsy a răspuns:

Nu e nimic strasnik!tongue NU ai de ce sa te sperii. O sa vezi tu singurica atunci cind iti va creste. ce se va intimpla. daca ceva il epilezi din nou!

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Ce mincinoasa!
Eu ma epilez mereu pe maini si am mainile fine, nu se simte nasol se simte misto!

| M.madallina a răspuns:

De ce te-ai epilat pe maini? parul de pe maini nici macar nu este foarte vizibil. daca vrei neaparat sa te epilezi pe maini ar fi mai bine sa te duci la salon

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
nu te mai epila, si mai ales sa nu cumva sa o faci cu aparatul de barbierit, daca incetezi acum totul se va redresa in scurt timp.
dar daca vei continua sa te epilezi/razi -> intr-o zi vei constata ca sora ta avea dreptate
iti spun un lucru: cu timpul parul de pe brate la domnisoare cu timpul se micsoreaza, se roade, se rarefiaza
ar fi mai bine sa te obisnuiesti cu corpul tau asa cum e, in masura normalitatii desigur
te poti epila sub brat, pe picioare, in alte vreo 2 locuri, iti explica o cosmeticiana daca vei merge la ea
in nici un caz epilarile unde or fi ele sa nu le faci mai des de 8 saptamani :-)