| iushsm a întrebat:

Ajutor! Pe cine sa plac? Sunt in dilema:plac pe doi baieti rares si bogdan.Pe bogdan il cunosc de 3 ani iar pe rares l-am vazut prima data la gradinita si eram doar prieteni de 4 ani nu ne-am mai vazut si zilele trecute l-am revazut dupa atata timp...Bogdan e foarte de treaba si se poarta frumos cu mine, in schimb rares este mai frumos la aspectul fizic iar bogdan nu...Pe cine sa aleg? Please help!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Doamne fatastraight face fara suparare dar n-am mai auzit asa ceva de cand sunt, auzi intrebare pe cine sa placlaughing) pentru care simti mai multa afectiune logic... insa din descrierile tale as zice ca pe bogdan sa-l alegi caci il cunosti de mai mult timp. Dar daca pentru tine conteaza atat de mult aspectul fizic [ceea ce mi se pare o prostie cand vine vorba de iubitul tau] ia-l pe rares, eu pe Bogdan ti-l recomand acum faci ce vrei nu ma implic in viata ta sentimentala, stii vorba aia nu-ti baga nasu unde nu-ti fierbe oala deci nu mi-l bag. Na ce sa zic, succes scuze pentru rautate dar nu ma simt prea bine momentanbig grin

4 răspunsuri:
| Annitu a răspuns:

DILEMĂ MASCULINĂ . x_x:-T http://annitu.blogspot.com/2011/02/dilema-masculina.html =))

| LoveYou2013 a răspuns:

Pai alege pe cine placi mai mult si tine minte ca infatisarea fizica nu conteaza. Ascultati inima va merge te asigur.multa bafta

| rlk1234_3713 a răspuns:

Pai.in primul rand fa ceea ce simti, alege-l pe cel care chiar il placi, si in al doilea rand ce conteaza cum arata daca uh simti ceva pentru el, si mai a o intrebare ei te plac cxa daca nu?

| maria_8591 a răspuns:

Rares