Nu esti nebuna
Hmm.
Exista o specie de puricei care dispar si apar.
Pentru asta da-te cu solutie:
Ulei de richin.
Paduchii trag la cele mai curate capuri, asa spun toti doctorii.
Si eu am avut acum 2 ani dar motivul a fost ca am intrat la gaini si credeam ca nu o sa vina paduchii tocmai pe mine, dar cand am intrat in casa (eram la tara) am vazut niste gandacei mici albi si maro care mergeau pe mine.
I-am dat si verisoarei mele :)) ( totul s-a intamplat cam in 2-3 ore :d), oricum am scapat de ei aruncand pe noi galeti cu apa rece. (se spune ca nu le place frigul si de aia. era vara :d)
Poti incerca si tu dar mai bine intreba la farmacie despre sampoane antipaduchi. ca acesta poate:
http://farmacie.allshops.ro/......100ml.html
Nu te descuraja!;)
@starwish . Sincer acum ma faci nebuna nu? Si cu ce m-ar ajuta un psiho? ))) Mi-ar zice daca am ceva in par sau nu. Nici nu stiam ca psiho. se ocupa cu asa ceva.
Nu,probabil ca ai paduchi. Ar trebui sa iti cumperi un sampon special pentru aceasta problema. Depinde si de lumina si ambientul care era in camera in momentul in care membrii familiei tale s-au uitat in parul tau. Depinde si daca coafeza a observat ceva de genul asta.
Mai pune persoane sa se uite si stai departe de noii cuolegi nu iti pune haina in cuier langa a lor.
Daca e sa fie stai linistita se gaseste ceva inpotriva lor la farmacie si nu trebuie sa te tunzi, dar mai pune lume sa se uite...
Sincer sa iti spun mai impresionat adica e cam ciudat ceea ce ti se intampla eu cred fara rusine sa mergi la un psihologul scolii sa nu crezi ca te cred nebuna sau altcumva sa nu iti faci griji in legatura cu psihologul multi copii merg acolo si am colegi care au mrs pentru ca sunt sigura ca si scl. voastra exista un psiho. si cand au iesit de aclo sau simtit mul mai bine.
asta te-as sfatui eu acum este alegerea ta
ptr.ca numai copii destepti merg sa se consulte cu un psiholog
daca cumva ceva coleg deal tau afla sa stii ca e un prost si nu stie ce inseamna sa mergi la un psiho.
dar daca chiar crezi ca ai ceva in par.du-te la un medic ca sa fii 100% sigura de chestia asta
Cel mai bine...daca prinzi ceea ce in par pune intr-o punga sau in ceva ca arati. Daca cumva nu e nimic in parul tau incearca sa te linistesti. Poate sunt linderi (linderi=pui de paduchi care mai fug).Sau altceva.Mergi la un coafor.Vb cu o frizerita.
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
anonim_4396 întreabă: