anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOR REPEDE buna, am cunoscut un baiat care se uita intr-una la mine, faza i ca eu nu m-am sarutat nici o data si nici nu am mai fost cu cineva si am 15 ani... sad dar apoi am vb cu el si e f timid dupa 2 saptamani a parut o fata care se dadea in spectacol si se da laa el si el acum vb cu ea si cu mine, mie imi e rusine sa i zic ca imi place de el ca sunt fata si el ar trebui sa zica. ce sa fac sa i ies in evidenta.,... cum sa i zic CE SA FAC? va roog din suflet ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| AnotherNickname a răspuns:

Loredana.Eu cred ca baiatul acela te place daca "abia scoate un cuvant".Te sfatuiesc sa ii spui tot ce simti pentru el si sa vezi cum reactioneaza.Mai sunt si alti baieti.Si nu mi se pare un lucru negativ sa nu fi avut un prieten pana acum asa cum considera unii.Baietii nu se termina si nici nu se vor termina. Sper sa gasesti un baiat potrivit si sa nu mai ai alte probleme de gen.Succes...:* wave

9 răspunsuri:
| CocoMexii a răspuns:

Ar fi mai bine sa ii spui ca il placi, decat sa-l pierzi nu crezi? daca si el te place puneti-va impreuna happy, trimite-i mesage prin telefon happy Bafta cu baiatu'!>big grin

| TeQui a răspuns:

WOoW laughing semeni cu mine laughing deci nu ai de ce sa iti fie rusine happy doar o spui happy dar ma intai il intrebi daca te place apoi sigur o sa te intrebe si elwinking asa decurge treaba.big grin Funda plizz

| youangeldevil a răspuns:

Eu in locul tau i-as zice ceea ce simt pentru el orice s-ar intampla, pentru ca daca taci ii vei da de inteles ca poate nu il placi sau ceva de genu. nu incerca sa te dai prea tare in spectacol, pot garanta ca daca esti tu insati iar el te place ceva se va intampla, iar daca el nu te plece... asta e.
era un status super:"Viata merge inainte, am intrebat-o eulaughing"
iti urez succes sa reusestikiss. funda?

| tHeAnGeLoFwOrLd a răspuns:

Sfatul meu pentru tine este de a-i spune cat mai curand ceea ce zimti.Dar trebuie sa gasesti momentul si locul potrivit.Mai ales ca el e timid ai putea sa faci tu primul pas sa-l chemi afara doar voi doi si cu incetul incepei sa-i spui ce simti pentru el. Spune-i cat de mare e iubirea ta fata de el.Sunt absolut sigura ca nu se va mai uita la cealalta colega si va uita de ea.Dar cel mai important SPUNE-I ce simti! Bafta!

| Valisha18 a răspuns:

Buna Loredana! Iti inteleg foarte bine problema, si eu am trecut prin ea. Sa-ti spun cum le zic eu baietilor ca le plac, dar pe muteste: atunci cand il privesti zambeste larg si fa-i cu mana, si priveste-l mai mult, ca sa vada ca ocupa un loc special in inima ta. in timp ce vorbesti cu el atinge-ti usor umarul, joaca-te cu parul astfel incat sa ti se vada incheietura si palma, eun gest seducator. Intreaba-l despre hobbyuri-le lui si apoi da fuga pe google pentru ca a doua zi sa-l surprinzi ca stii totul despre, de exemplu, inot. Eu asa am facut si a fost foarte bucuros ca ma intereseaza si pe mine despre acel hobby. Ia-i adresa de email si nr de telefon sau daca le ai vorbeste cu el, organizeaza o intalnire in care vin mai multi, dar ''accidental'' nu au putut ajunge. Nu fi timida, da tot ce-i mai bun din tine! Te pup!

| AnotherNickname a răspuns:

Eu sunt baiat si am 15 ani si cred ca tuturor baietilor le plac fetele sincere si directe.si invers.Nu cred ca ai avea un motiv sa iti fie rusine. spune-i tot ce simti dar ai grija sa nu pari nebuna dupa el, poate ai un numar de telefon.Trimite-i mesaje si ai sa vezi ca o sa fie bine. se poate funda?big grin

| marialungu a răspuns:

Da dar am uitat sa va zic ceva. multumesc tuturor pentru sfaturi sunt excelente, eu sunt mai timida ca el. si ori mi se pare mie parca sunt un pic mai inalta si e f nasol... va inchipuiti...crying dar nu se cunoaste pentru ca am facut o poza si nu se vedea dar fata aia la invitat in oras si e inaintea mea, eu am incercat sa vb si el de abia mai scoate un cuvant? nu stiu ce sa mai fac

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Buna!
Încearcă cumva sa ii despartzi!
Cu stima, Moleculăflag

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Succeswinking!