Ai mai pus odata intrebarea, nu vad de ce te stresezi.
Daca nu ai experienta, spune-i un simplu buna, gasesti tu oportunitatii sa sa te bagi in seama.
Daca nu ai orgoliu, spune-i ce simti si punct.
Salut, cred ca cel mai bine e sa il lasi putin sa isi revina dupa despartire..Mai mult ca sigur ca el nu cauta o relatie acum, dar mai tarziu ai putea incepe sa iesi cu el si sa vezi daca iti da semne ca te place.Pana aici e relativ usor: tot ce ai de facut mai dificil este sa intri in vorba cu el si sa eviti sa te vada doar ca pe o prietena (tocmai ca sa eviti asta trebuie sa ii dai putin timp, altfel va crede ca esti in limba dupa el, si nu vrem asta de pe acum, nu?). Poate nu te intelegi atat de bine cu vecina ta sau poate ca o faci dar nu cred ca are rost sa iti zic ca un baiat ar putea strica o prietenie, pentru ca oricum nu cred ca o sa bagi in seama sfatul asta tot ce iti trebuie e putina incredere si..Sa ii acorzi timp, asta e cel mai important.Restul tine de tine, si sunt sigur ca o sa te descurci
S au despărțit acum ceva timp
Gaseste oportunitati ca sa intri in vorba cu el si daca nu sunt oportunitati fatile singura. Poti sa te lovesti „din greseala„ de el pe hol sau pe strada, iar daca esti prea timida spune sentimentele unei prietene fix cand el trece pe langa voi(asta ar fi o alternativa daca nu vrei sa-i spui direct sentimmentele tale)