Bai, ce sa spun... Pai fi atent. Ti-a spus ca DACA te nu o lasi in pace te bate. Unu la mana, si doi, faptul ca te-a scuipat ( inseamna ca e un jegos ) a facut'o pentru a te intimida. Deci deocamdata nu iti mai face nimic stai calm. Incearca sa nu mai dai ochii cu el cateva zile ( aici ma refer daca treci pe langa el sa nu inepu,, Hai salut, nu te-am mai vazut de ceva timp '' crezand ca te pui bine cu el )
Intr-un fel ai facut bine ca ai tacut din gura pentru ca asa nu l-ai privocat. Dar daca te simti stapan intr-o astfel de situatie poti sa ripostezi cu o replica sau choiar cu un pumn zdravan.
''Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte'', daca toti ma trai dupa regula asta am fi invalizi, nu-i asa? Deci nu riposta, de obicei oamenii fac rau din invidie.Cand va vedea ca esti la locul tau nu cred ca va mai incerca sa faca ceva...Succes.
Eu i-as fi dat un upercut sa cada lat! Poi cum adica sa te scuipe! Eu nu inteleg ce ai avut in cap cand leai dat tu lor replica.trebuia sa taci.Ma rog, fapta e savarsita.Da-l incolo de golan.Fa-ti si tu prieteni mai mari care sa iti fie "spate"