anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! sunt clasa a 7a si parinti nu ma lasa nicaieri nici in fata porti daca nu am insotitor, spune ca e periculos si nu e deloc nici la scoala nu ma lasa singura, nu vreau sa stau dupa 21 daca ei nu vor sa ma lase dar nici sa ma plimb nu pot daca nu e sora-mea cu mine sau altcineva m-am saturat nu au incredere in mine deloc tata mai are dar mama il face sa nu ma lase sa ies deloc. parcul deste vizavi de casa mea si nu ma lasa sa merg acole nu stiu de ce. singurul loc in care pot merge e magazinul si daca merg dupa ce vor ei pot daca vreau sa-mi iau ceva nu am voie sa ies! ce sa fac? funda pentru cine reuseste sa-mi explice de ce fac asta si cum sa-i opresc! 11

Răspuns Câştigător
| melinda114 a răspuns:

Pai poate ca nu au incredere in lumea de afara nu in tine.In fine pot fii prea protectori uneori dar poti sa uiti ceva te iubesc si te vor iubii mereu. Poate ca au un moti anume care nu vor sa te lase sa faci unele lucruri.Incearca sa vorbesti cu ea si sa va impacati pote va intelegeti cumva... Sper ca te-am ajutat!

| Bufferia a răspuns (pentru melinda114):

Pai schimba subiectul cand incerc sa-i spun de asta, si se supara am incercat chair sa fac sa-mi dea o saptamana de proba sa merg singura la scoala da fara speranta s-a enervat sad
si eu nu vreau s-o supar asa ca tac din gura! a si in mine nu are incredere ca daca ar fi avut ar fi stiut ca ma pot descurca!

| Bufferia a răspuns (pentru melinda114):

Si stiu ca ma iubesc de-asta tac din gura!

4 răspunsuri:
| prizeFTW a răspuns:

Sunt prea protectori.PREA! Ba macar ai mei ma lasa sa ies din casa cand vreau doar pentru ca ei sunt prea lenesi sa ma urmareasca laughing.La mine faza e ca ai mei nu ma lasa sa ma imbrac cum vreau la scoala(uneori).Si am 15 ani, da' tu la 12-13 ani.Nu ai ce sa le faci, asa-s ei.Degeaba,asculta-i,faci 18 te muti cu chirie si scapi de ei.

| Bianca306 a răspuns:

Poti sa le explici frumos ca mai vrei sa iesi si pe afara SINGURA, am 12 ani si ma duc cu prietenii mei in oras, le explici frumos si daca nu du-te in chirie undeva la 18 ani cum spune prizeFTW p.s iar peste aproximativ 4 ani ii dai fundita ei