| Tediii11 a întrebat:

Ajutor TPU!sad Am fost o luna cu un baiat.Relatia era perfecta! Ne ziceam intr`una 'Te iubesc' si tineam enorm la el si el la mine [cica.]. Intr`o zi alergam pentru ca ne certasem si din greseala m`a impins.In fine...am cazut, am ajuns la spital, unde am stat de vineri pana luni. sambata seara mi-a trimis mesaj ca cica 'vreau sa ramanem doar prieteni.'. L`am sunat in disperare nestiind ce se intampla.luni cand am venit toti mi-au zis ca s-a bagat cu una din cele mai bune prietene ale mele si acum sunt disperata! Nu il pot uita si nici nu se gandeste sa ne impacam. Ce sa fac? FUNDA pentru rasp ce ma ajutaacrying

Răspuns Câştigător
| ZethOfficial a răspuns:

Nu merita efortul deoarece din ce ai scris tu mai sus poti sa iti dai seama ca acel baiat nu avea sentimente pentru tine. Orcine poate zice te iubesc fara sa fie din inima, acum depinde de context.
Daca vrei sa te razbuni poti sa faci ce a zis mihai dar chiar daca ii desparti sansele ca baiatul acela sa mai simta ceva pentru tine sunt mici.
Cauta altu ca la varsta ta relatiile nu sunt asa serioase!

3 răspunsuri:
| Spike001 a răspuns:

OK, deci spui cu o prietena dea ta
mai intai intreab-o pe *aia * cum s a intamplat
dupa aia incearca sa i desparti
sau o varianta directa cand ii vazi pe str dete la el si incearca sal saruti de fata cu aia, dar ia-l prin surprindere
pune si uh pe cineva sai desparta si sa te combine el/ea inapoi cu el
nu stiu vezi tu ce faci, sper sa ti fost de ajutor
asta e tot ce mi-a venit acum in cap oricum am de abia 12 anibig grin

| Rolandd a răspuns:

Invata sa te detasezi si nu-ti pune tot sufletul la mijloc niciodata, ca la varsta asta o relatie nu dureaza mult happy

| Annoniimus a răspuns:

Poate aia ia oferit ce nu iai oferi u