Trebuie sa fii directa. Ferma, fara a fii insa nesimtita, saracul oricum o sa sufere destul.
Daca nu merge cu "de ce nu intelegi ca nu imi place de tine" sau cu "eu iubesc pe altcineva", mai ramane varianta " numele lui) daca nu ma lasi in pace jur ca merg la 1. politie, 2.un var de-al tau bine-facut, 3. Cineva de care ii este lui frica"
Spune-i cum este, ca nu-l placi si nu vrei sa fi cu el, probabil va fi distrus da insista prea mult. Acum cateva zile [2-3] si eu eram intro situatie asemanatoare. Un baiat care ma place imi scria mereu mesaje '' tu esti viata mea'' ''cand esti linga mine uit de toate'' si eu nu-l plac. nu vroiam sal supar, dar insista prea tara, m-a enervat si i-am zis cum este, ca nu vreau sa fiu cu el, ca am prieten si ca nu vreau sa fiu cu el.
Deci zii asa " Eu am prieten [chiar daca nu ai], si nu vreau sa fiu cu tine, nu te plac, si in plus ca ai devenit si stresant. lasa-ma in pace, pa"
Cred ca vva functiona, la mine cel putin a mers au trecut deja 2 zile si baiatul acela nu mi-a scris numik. [de obicei imi scria in fiecare zi de vreo 3-4 ori]
Bafta! te pupacesc