anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor!hee hee
Un băiat îmi tot trimite mesaje căci chiar îi place de mine, etc.
Penultimul mesaj a fost : " Fetito, tu chiar nu intelegi ca eu te iubesc din tot sufletul?" și după mi-a trimis : " Scuze, dar m-am enervat. "
Mie chiar nu îmi place de el, i-am explicat asta, dar tot pe a lui o ține. Și "îi place " de astă vară de mine.straight face
Vă rog, dați.mi câteva replici, nu știu ce să îi mai spun.

5 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Trebuie sa fii directa. Ferma, fara a fii insa nesimtita, saracul oricum o sa sufere destul.

| valentingb a răspuns:

Daca nu merge cu "de ce nu intelegi ca nu imi place de tine" sau cu "eu iubesc pe altcineva", mai ramane varianta " angrynumele lui) daca nu ma lasi in pace jur ca merg la 1. politie, 2.un var de-al tau bine-facut, 3. Cineva de care ii este lui frica"

| IngerCazator a răspuns:

Spune-i cum este, ca nu-l placi si nu vrei sa fi cu el, probabil va fi distrus da insista prea mult. Acum cateva zile [2-3] si eu eram intro situatie asemanatoare. Un baiat care ma place imi scria mereu mesaje '' tu esti viata mea'' ''cand esti linga mine uit de toate'' si eu nu-l plac. nu vroiam sal supar, dar insista prea tara, m-a enervat si i-am zis cum este, ca nu vreau sa fiu cu el, ca am prieten si ca nu vreau sa fiu cu el.
Deci zii asa " Eu am prieten [chiar daca nu ai], si nu vreau sa fiu cu tine, nu te plac, si in plus ca ai devenit si stresant. lasa-ma in pace, pa"
Cred ca vva functiona, la mine cel putin a mers au trecut deja 2 zile si baiatul acela nu mi-a scris numik. [de obicei imi scria in fiecare zi de vreo 3-4 ori]
Bafta! te pupacesc kiss

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Poti sa-i spui verde-nfata ca tie nu iti place de el si sa te lase in pace.

| AlleSss a răspuns (pentru ÐỄỄẴ97):

I-am spus! straight face Dar tot spune. " Dacă eu te iubesc, nu înțelegi că nu te pot lăsa?" Mai ales că i.am spus să mă lase, după el mi-a spus asta și m-a luat în brațe și m.a sărutat. straight face
Nu știu ce să.i mai spun.