| angelsforever a întrebat:

AJUTOR URGENT! de 2 zile iau ovule Zifex complex antibiotice a+ pentru vaginoza bacteriana, dar nu stiu sigur daca o am fiindca nu am fost la un ginecolog inainte sa le iau si de cand le iau ma dor ovarele, am si gripa si din cauza gripei nu am mancat mult si ma simt slabita, obosita, inca mai tusesc, imi tremura mainile des chiar si acum imi tremura am 20 de ani, am si depresie de 9 ani si inceput de schizofrenie sau schizofrenie (nu stiu daca a evoluat) din 2021 sau de mai mult timp nu stiu de cand, iau si vitamine (calciu, magneziu, zinc, vitamina C) si medicamente pentru schizofrenie: Orifil Long si Rispolept si fac si injectii in umar pentru schizofrenie, doamna mea psihiatru si doctorita incearca sa inlocuiasca medicamentele cu injectiile treptat. credeti ca se poate ajunge la o complicatie sau ceva mai grav sau deces in situatia mea de față avand in vedere ca iau ovulele fara sa fi mers la ginecolog? ar trebui sa merg la spital de urgenta? va rog ajutati-ma va implor simt ca mor cred ca o sa mor cred ca mi se agraveaza situatia pe zi ce trece! scuzati categoria dar aici se raspunde cel mai repede. va rog, sunt foarte, foarte ingrijorata si nu stiu ce sa fac! bunica mea nu imi da voie, zice ca doctorul/medicul de familie nu lucreaza azi si nici nu vrea sa ma interneze la spital de urgenta si nu o pot convinge sa sune la el sau la spital iar eu nu am numarul lui de telefon