| Catenstein a întrebat:

Ajutor! Va rog am nevoie de raspusuri Deci acum o luna si jumatate m-am despartit de prietenul meu de ziua mea care este fix pe 14 februarie. Inca sufar dar nu asa de mult cu a fost la inceput. dupa ce ne-am despartit [in club] dupa 10 secunde si-a bagat limba in gatul alteia sa ma faca geloasa:@[inainte sa spuneti ca "este un nesimtit ", "porc", "idiot" etc. vreau sa stiti ca si eu m-am purtat ca o scarba in seara aia adica nu l-am prea bagat in seama pentru ca nu mi-a spus ca vine[pur si simplu m-am trezit cu el acolo] asa ca eu imi planuisem seara cu prietena mea cea mai buna care nu avea iubit si am zis sa stau cu ea sa nu se simta singura[Era Sf. Valentin..si na ] dar asta e. El a ramas cu tipa din club cam 3 saptamani apoi s-au despartit, iar acum prietenii mei imi spun ca s-au impacat...in fine.As vrea sa ma impac cu el. am aflat ca el inca tine la mine, de la un prieten care l-a intrebat dar cand l-a intrebat de ce nu se desparte de tipa aia el i-a spus ca nu se desparte de ea pentru ca 1. profita de banii ei 2. poate sa faca sex cu ea cand vrea 3. tipa poate sa iasa cand vrea el.[Ok ca sa nu fiti confuzi eu sunt inca virgina si pe mine ai mei nu ma lasa peste tot[prin cluburi, baruri etc.] ]Acum cred ca s-au despartit pentru ca nu am mai vazut nimic pe fb ca ar iesi[ei isi puneau pe fb unde ieseau mereu]. Nu stiu ce sa fac. problema este ca uneori am o stare de spirit ff proasta. Adica nu stiu cum sa ma simt...sa fiu fericita ca m-a placut si inca ma place pentru cine sunt cu adevarat si ca nu a profitat de mine sau sa fiu suparata pentru ca m-a lasat balta doar sa stea cu una sa faca sex cand vrea? Sunt confuza. Ce sa fac? Nici nu stiu daca vreau sa nu il mai plac sau nu. Dau funda+vot!

Răspuns Câştigător
| DennySa660 a răspuns:

Pai daca inca mai tine la tine poate se simte jenat sa te intrebe daca mai vrea sa fiti impreuna dupa ce ti-a facut, eu as zice sa il intrebi tu nu ai nimic de pierdut.Si este si vina ta ca te-ai purtat urat atunci poate a vrut sa iti faca o surpriza si vazand ca tu nu il bagi in seama poate a crezut ca nu mai vrei sa fi cu el asa ca sa se razbune sau sa te faca geloasa s-a dus la alta si vazand ca tu nu reactionezi in nici un fel a ramas cu ea.Si daca tie nu ti-a cerut niciodata sa faci sex cu el poate chiar te iubea si cu cealalta doar isi facea nevoile.Asta e parerea mea eu as zice sa il intrebi repet nu ai nimic de pierdut. Funda?

0 răspunsuri: