| SunDee a întrebat:

Ajutor! Va rog am nevoie de raspusuri puppy dog eyesDeci acum o luna si jumatate m-am despartit de prietenul meu de ziua mea care este fix pe 14 februarie. Inca sufar dar nu asa de mult cu a fost la inceput. dupa ce ne-am despartit [in club] dupa 10 secunde si-a bagat limba in gatul alteia sa ma faca geloasa:@[inainte sa spuneti ca "este un nesimtit ", "porc", "idiot" etc. vreau sa stiti ca si eu m-am purtat ca o scarba in seara aia adica nu l-am prea bagat in seama pentru ca nu mi-a spus ca vine[pur si simplu m-am trezit cu el acolo] asa ca eu imi planuisem seara cu prietena mea cea mai buna care nu avea iubit si am zis sa stau cu ea sa nu se simta singurasad[Era Sf. Valentin..si naoh go on ] dar asta e. El a ramas cu tipa din club cam 3 saptamani apoi s-au despartit, iar acum prietenii mei imi spun ca s-au impacat...in fineoh go on.As vrea sa ma impac cu el. am aflat ca el inca tine la mine, de la un prieten care l-a intrebat dar cand l-a intrebat de ce nu se desparte de tipa aia el i-a spus ca nu se desparte de ea pentru ca 1. profita de banii ei 2. poate sa faca sex cu ea cand vrea 3. tipa poate sa iasa cand vrea el.[Ok ca sa nu fiti confuzi eu sunt inca virgina si pe mine ai mei nu ma lasa peste tot[prin cluburi, baruri etc.] ]Acum cred ca s-au despartit pentru ca nu am mai vazut nimic pe fb ca ar iesi[ei isi puneau pe fb unde ieseau mereu]. Nu stiu ce sa fac. problema este ca uneori am o stare de spirit ff proasta. Adica nu stiu cum sa ma simt...sa fiu fericita ca m-a placut si inca ma place pentru cine sunt cu adevarat si ca nu a profitat de mine sau sa fiu suparata pentru ca m-a lasat balta doar sa stea cu una sa faca sex cand vrea? Sunt confuza. Ce sa fac? Nici nu stiu daca vreau sa nu il mai plac sau nu. Dau funda+vot!

Răspuns Câştigător
| iLuzye a răspuns:

Da, baietii pot face sex si fara sa puna suflet. Si nu cred ca te prea poti impaca daca aia inca sunt impreuna. Mai bine reconsidera impacarea daca ti-o cere el. Nu fugi tot tu dupa el, chit ca mai stii una alta, fiindca te faci de ras. Te poti simti flatata ca la tine tine, si nu se foloseste, si ca mai ales nu ti-a furat virginitatea, dar in acelasi timp e putin slab de caracter daca prefera sa stea cu una de care sa profite, si nu sa lupte pentru tine. Acum probabil e si tanar (nu ai zis ce varsta are) si cauta mai mult distractie. probabil ca dragostea il zapaceste si inca n-are experienta, asa ca se comporta ca atare varstei de o are. De simtit nu te putem sfatui ce sa simti, pentru ca asta tine in principiu de tine si de sentimentele tale. Dar eu zic... in primul rand sa lasi totul sa decurga natural, daca intr-adevar se decide sa lupte pentru tine se va misca intr-un final, si incearca sa iti iei gandul de la el cunoscand alti baieti - probabil esti tanara, ai tot timpul inainte. E mai greu, dar incearca sa nu te poticnesti la unul care e indecis.

1 răspuns:
| AnneIdk a răspuns:

Heii ^^. Bun, deci e de apreciat ca te place pentru ceea ce esti [ daca intr-adevar e asa ], dar e sub orice critica [ parerea mea ] sa stea cu o fata doar pentru sex, daca ar iubi-o pe alta [ tu! ]. Daca ar tine la tine cu adevarat, cred ca ar fi acum cu tine, nu cu alta, pentru stiu si eu ce motiv. Poate ar fi bine sa-i faci si tu faza care ti-a facut-o si el, sa te vada cu altu`, poate ar avea o reactie, ceva. daca nu, sunt de parere ca nu are nici un rost.

Repet, e doar o parere de-a mea. Sper ca te-am ajutat, succes `!