| larisa11andrei a întrebat:

AJUTOR! VA ROG! azi la scoala am trimis un baiat sa spuna la un alt baiat ca imi place la el cand a auzit si-a pus mainile in cap si se uita la mine parca eram o fantoma nu stiu ce naiba! sta in spatele meu e blondut e ffffff dragut si eu sunt blonda. De atunci numai vorbeste cu mine. Cum sa fac sa ma placa sau sa vb cu mine? Deci eu numai rezist am plans 2 ore am 14 ani va rog tare mult as fi recunascatoare!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai plans pentru ce? Ai 14 ani, Dumnezeule. Am ajuns sa ne bagam singuri in tristete. Si daca tu consideri ca ati fost cei mai buni prieteni te anunt eu ca nu ati fost, daca iti era cel mai bun prieten iti zicea ca nu simte nimic pentru tine dar vrea sa ramaneti prieteni, nu te evita. Oricum au trecut doar cateva ore, probabil a fost si el socat. Poti sa ii dai un mesaj, trebuia sa vorbesti tu cu el nu sa trimiti pe altcineva.

| larisa11andrei explică (pentru anonim_4396):

Da multmumesc.Am vb cu el si a spus c er cam intr-un soc. Dar vrea sa fim prieteni. Iti multumesc pupici :* :* :* :*

| anonim_4396 a răspuns (pentru larisa11andrei):

N-ai pentru ce, hug kiss

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu e clar ca nu te place? La ce drk plangi? Da-l incolo. Mai sunt baieti.

| larisa11andrei explică (pentru darrio2007):

Deci suntem sau eram cei mai buni prieteni cum sa uit? nu pot!

| darrio2007 a răspuns (pentru larisa11andrei):

Asta acum o spui. Nu inteleg de ce ai trimis pe altul ca sa-i spuna lui ca iti place de el. Nu-i puteai spune direct? Am impresia ca nu stii ce vrei. Cred ca te plictisesti amarnic. Fa-ti temele mai degraba si mai lasa netul.