Cred ca cel mai bine e sa-i spui ceea ce simti in fata, nu pe mess, nu la telefon.Invit-o undeva si acolo ve-ti lamuri totul.
Mult succes!
Prima data incearca ca vorbesti cu ea pe mess, incearca sa aveti mereu o conversatie, incepe sai faci complimente, incearca sa o faci sa isi dea seama ca o placi. Dupa puteti vorbi la telefon, folosind tot aceleasi metode, iar ultimul pas e sa vorbiti fata in fata, pentru ca o fata apreciaza mai mult faptul ca un baiat ii vorbeste fata in fata, nu pe mess sau la telefon.
pa'pa si mult succes.
Exista multe metode! Un singur lucru iti spun...nu telefon, mess sau prin prieteni/prietene! Fetele se enerveaza cand aud asta de la alt cineva!
Pai...in orice caz trebuie sa o scoti in oras, asta daca accepta, daca nu o iei mai pe ocolite si intr-un final ii spui ca-ti place de ea, nu de alta dar sa stie... mai ales ca ai fost in trecut indiferent cu ea si sa nu creada ca o iei la misto.Restul lucrurilor vor veni de la sine, si apoi daca nu te vrea o sa-ti dai seama sau o sa-ti zica.Succes
Bună.
Invită fata la un suc, o plimbare ziua prin parc, oferă-i o floare la prima întâlnire, abordează subiecte vesele (exclus cele cu conotație sexuală), împărtășește-i momente comice din viața ta, vezi cum reacționează și dacă te mai vezi și a doua oară întreb-o dacă are pe cineva, nu de alta dar să nu ajungi să te bați te miri cu cine pentru ea (în caz contrar să merite efortul)!
Succes.
Pa, pa.
Cred ca ar trebui sa vb cu pritena acea a ta si sa-i zici sa iesiti toti trei intr-un loc, apoi ea sa mearga la magazin sau altundeva sa va lase singuri. Atunci ai prilejul sa o intrebi de ce este asa de indiferenta cu tine, ce s-a intamplat? Apoi vezi ce iti va zice, si ii vei raspunde: mah pai eu te plac de ceva timp, dar daca am vazut ca esti indiferenta fata de mine.lalala vezi tu pe moment. in orice caz spune-i in fata.Pe mess nu poti fi asa de credul(nici la telefon, nici prin mesaje) multa bafta!
FaraNume09 întreabă: