| Andrei351111 a întrebat:

Ajutor, va rog sa nu radeti.

Am o problema de ordin psihologic, cred. Nu pot avea o conversatie cu o fata care nu e frumoasa ( care nu respecta standardele pe care le am in cap legat de frumusete, din cauza asta nu pot avea o relatie) ma simt atras doar de foarte putine fete, si nu pot avea o conversatie cu cele care nu arata bine la fata si corp... Imi este imposibil sa lucrez in echipa cu fete care nu sunt dragute, de multe ori lucrez foarte plictisit, dau raspunsuri proaste si nu ma pot concentra in preajma lor. Sunt foarte narcisist (am 18 ani). De fiecare data cand vad o fata, imi imaginez daca as putea avea o relatie cu ea tinand cont de aspectul ei fizic, daca nu intruneste toate criteriile pe care le am in cap, evit sa vorbesc cu ea si ma indepartez din ce in ce mai tare. ( chiar daca o relatie ar fi imposibila, stiu si eu acest lucru)

As vrea sa merg la psiholog cateva sedinte, dar nu stiu...

Va rog sa nu ma injurati sau sa radeti de problema mea, dar chiar e foarte serios...

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Fii empatic și gandeste-te cum te-ai simți dacă ai fi în locul lor. Apoi, învata sa nu ai prejudecăți fata de persoanele care nu întrunesc criteriile stabilite de tine. Privește calitățile unei persoane, pentru ca frumusețea fizica este temporara, dar frumusețea interioara e cea care ajuta 2 persoane sa se înțeleagă. Când vorbești cu cineva de care nu îți place, încearcă sa te concentrezi asupra părților pozitive și vei vedea ca în timp îți vei schimba optica.Nu uita ca toți oamenii au fost creați în mod unic și frumoși în felul lor.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Asta nu e narcisism neaparat, tine mai mult de superficialitate, nu stiu daca poti schimba asta, dar ai putea incerca sa mergi la psiholog, poate reuseste sa-ti deschida ochii catre alte principii si criterii.

| Violleta2022 a răspuns:

Narcisist, inseamna ca-ti place de tine insuti, nu ca-ti place de fete frumoase!
Obsesia ta este legata de sex, odata ce te imaginezi imediat in pozitii sexuale cu toate acele fete frumoase.

| BlackRose03 a răspuns:

Invata sa vezi interiorul, nu doar exteriorul.Alea frumoase pot fi atractive fizic, dar de obicei sunt c. urve si nu doresc sa intretina relatii decat pentru o noapte. Poate una mai urata ca sa zic asa iti poate oferi mai mult.Tu nu vezi decat s**** si da, e o problema.In felul asta nu vei gasi niciodata persoana potrivita.Cel mai bine ar fi sa mergi la psiholog, dar si tu trebuie sa contribui.Incearca sa le vezi pe alea atractive urate pe interior.

| Sophie1950 a răspuns:

Citește povești pe wattpad(este o aplicatie) sau de oriunde vrei tu. Povesti cu tipi ce se indragostesc de fete care par foarte simple la inceput ( asa cum le vezi tu). Poate incet incet, imaginatia ta o sa ia o alta intorsatura, poate o sa iti schimbe ceva legat de problema ta.