| madalina188w a întrebat:

Ajutorr raspuns numai pe data 2-04-2011 pana la ora 14:00. am prins-o pe cea mai buna prietena a mea care vb cu baiatul crel iubesc, desi stia ca-l plac. din cate stiu doar au vorbit, dar altii care erau acolo spuneau ca se da la el.am intrat in clasa si m-am certat cu el:
-nu cumva sunteti iubiti draga? spun eu
-ce-ai ma ca nu e adevarat. esti cumva geloasa?
-nu.
se aseaza pe un scaun iar eu am un creion la indemana. imi vinea sa-l infing in capul lui sad
am plecat afara pentru ca aveam sportul si stiti ce goluri dadeamhappyde nervoasa ce eram
dupa ore am plecat iar pe strada m-am certat cu prietena mea si am spus:
-fata, chiar il placi pe florin? zic eu
-fata, nu e adevarat.(dar ea mereu spune despre el complimente)
_baa da! vezi ca acu nu ma baga in seama si iti tine apararea
-daca tu nu stii cum sa te comporti cu baietii!
ne-am facut in toate felurile iar acasa am izbucnit in plans.
apropo numai ea stie ca-l plac pe el si acum n-am cui sa ma deschid
imi pare rau ca ne-am certat dar cred ca el o place pe ea (a participat la un concurs de miss cu el)
de asta cred asa

nu stiu ce sa fac.sa ma impac cu ea si sa-l uit?
help urgen

Răspuns Câştigător
| deea98 a răspuns:

Auu! Ce naspa!:[ Nu trebuie sa va certati din cauza unui tip!oh go on Poate ca el numai asta vrea: sa va certati pentru el si apoi sa se dea mare gigolostraight face.

In orice caz, impaca-te cu ea si spune-i ce ti-am spus mai sus. Daca tu chiar crezi ca iti este cea mai buna prietena, ca ar face orice pentru tine, atunci merita sa-l uiti pe el pentru ea. Dar daca e doar o simpla prietena, iar tu-l placi enorm pe baiatul ala ramai neutra. Oricum, decat sa ramai fara ea e mai bine sa-l uiti pe el.

Sper sa va impacati cat mai repede!:]

4 răspunsuri:
| Rustin a răspuns:

Dc dracu trebuie sa va certati cu toata lumea pntr un baiat?
niciodata nu le-am inteles pe femei
iubirea asta care eu porti tu ii trecatoare
curand o sa vezi pe altu, si pe altu si tot asa
mai bine ramaneti toti prieteni sil lasi pe sugubatzu ala sa faca alegerea
bafta si sanatate

| albastrualb77 a răspuns:

Eu una zic sa il lasi in pace, nu merita atentia ta, daca te place cu adevarat, te va cauta in cateva zile, fi sigura, fi indiferenta.

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Da...Daca faci un calcul cat de multe sfaturi ai primit de la prietena ta si de cat timp esti prietena cu ea.atunci mai bine lasi baiatu'(care nu te merita)si iti salvezi prietenia cu fata.Baietiii mai sunt draga.Iar daca tipu' o palce sau numai vrea sa te faca pe tine geloasa.si o foloseste; pe ea.atunci nu te merita!happyEu as alege pritenia cu fata.Relatiile cu baietii nu tin f mult.happy

| madalina188w explică:

Multumesc tuturor!