| RamonaPgstai a întrebat:

Ajutorrr

am gasit o poza pe facebook, titlul pozei era de genu "cum poti sparge o parola de facebook", mda si eu de curioasa ce sunt, rusine mie ..am incercat si am apasat CTRL ALT, tot ce scria pe poza..si butoanele cu numere, de sus si din dreapta tastaturii nu-mi mai merg deloc..nu stiu cum si ce sa fac. putin ajutor. daca stiti cum, mi-ar fi de mare folos big grin

multumesc

4 răspunsuri:
| Lorena7712 a răspuns:

Chestiile cu "afla cum sa spargi o parola de facebook" sunt simple minciuni. Daca vrei sa spargi o parola de facebook, exista un program numit : Facebook hacker. Dar asta e o alta poveste!
In cazul tau nu stiu ce sa zic, nu am patit asa ceva niciodata.

| Liviu a răspuns (pentru Lorena7712):

Nu induce oameni in eroare,nu se pot sparge parole decat prin keyloggere,sau prin alte mijloace,nu stau sa detaliez, va pot spune doar ca nu exista program special facut, sunt unele programe care nu o sa le dau nume, cu care ai sansa sa spargi parolele insa de obicei dureaza. atat am avut de spus, pe viitor numai induce oameni in eroare daca nu te pricepi.

| Lorena7712 a răspuns (pentru Liviu):

De fapt eu stiu asta de la o fata care sparge parolele si e foarte priceputa la asta! oh go on Asa ca...

| Liviu a răspuns (pentru Lorena7712):

Bine bine fie ca tine, ii poti spune sa imi sparga si mie contul de facebook + yahoo? ii bag 10 euro cosmote sa orice retea vrea ea daca reuseste sa imi sparga parola. Daca acei oameni aveau parole gen " 123teiubesc" sau " 1234554321 " e ceva normal am si eu acel program pe care il foloseste ea happy insa nu ma apuc sa sparg aiurea chestii, si merg sparte doar parolele usoare, la combinatii de cfire gen " space + virgula, + space iar, + 12451 si un cuvant, ii va fi imposibil de spart fara 1 keylogger, asa ca stai linistita.