Asa se spune din batrani ca daca spargi o oglinda ai 7 ani de ghinion...de obicei eu cred in unele superstitii dar in asta nu prea cred.viitorul ''cateodata'' ti-l faci si tu...bine ca exista si destin. Pups si nu iti face griji.numai cand te gandesti la asta te simti mai prost dispusa.asa ca smiley:*
Eu am spart ditamai oglinda de 120/70 de cm (pe acolo sunt măsurile) de la intrarea din casă şi sunt bine-mersi
Stai calmă, nu se va întâmpla absolut nimic. (btw, aş mai avea cam 3 ani din acel ghinion )
Scuze ca iti spun asta. te voi speria foarte tare cand iti voi spune asta. dar asta e adevarul. cel mai nasol lucru care ti se poate intampla este sa te omoare o sora de-a oglinzii sparte.si cel mai grav e ca iti va omori si familia. imi pare rau.pregateste`te pentru ce e mai rau
Crede-ma ca nu acum 2 zile am spart si eu o oglinda iar aseara oglinda mea preferata)) sunt doar superstitii
Sari de 3 ori intr-un picior, numara pana la 1000 din 3 in 3 treci de 3 ori pe sub scara continuand sa numeri pana la 3 si sarind intr-un picior