| ralucka a întrebat:

AJuTorrrrrrrrrrrrrrrrrr! Am spart o oglindaaaaa! Mi se poate intamplaa ceva mie sau familiei meele?!?

Răspuns Câştigător
| eveline a răspuns:

Asa se spune din batrani ca daca spargi o oglinda ai 7 ani de ghinion...de obicei eu cred in unele superstitii dar in asta nu prea cred.viitorul ''cateodata'' ti-l faci si tu...bine ca exista si destin. Pups si nu iti face griji.numai cand te gandesti la asta te simti mai prost dispusa.asa ca smiley:*

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ajungi sa crezi asa ceva... e doar o superstitie foarte stupida si nu ar trebui sa crezi toate chestiile astea.nu te mai ingrijora atata ca si eu am spart la geamuri si oglinzi si na patit nimeni nimica laughingDoar a trebuit platit

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Eu am spart ditamai oglinda de 120/70 de cm (pe acolo sunt măsurile) de la intrarea din casă şi sunt bine-mersi laughing
Stai calmă, nu se va întâmpla absolut nimic. (btw, aş mai avea cam 3 ani din acel ghinionlaughing )

| kennyisdead a răspuns:

raised eyebrowshai ca esti tare raised eyebrowslaughing

| Gogutzu a răspuns:

E doar o superstitie :p...stai calma:p
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am trecut pe sub o scara si am avut o zi minunata straight face.

| Natassha a răspuns:

Aoleeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuu, fugi, fugi de pe pamant...

| eveline a răspuns:

Smile*

| Silviu591 a răspuns:

Scuze ca iti spun asta. te voi speria foarte tare cand iti voi spune asta. dar asta e adevarul. cel mai nasol lucru care ti se poate intampla este sa te omoare o sora de-a oglinzii sparte.si cel mai grav e ca iti va omori si familia. imi pare rau.pregateste`te pentru ce e mai rau sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc. : D

| Oanny a răspuns:

Crede-ma ca nu acum 2 zile am spart si eu o oglinda iar aseara oglinda mea preferatalaughing)) sunt doar superstitii

| Razvan a răspuns:

Sari de 3 ori intr-un picior, numara pana la 1000 din 3 in 3 treci de 3 ori pe sub scara continuand sa numeri pana la 3 si sarind intr-un piciorhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai eu am intrebat asa.nu trebuie sa faceti misto de mine. sincer din cauza ca se spun multe de asta.Nu trebuie sa faceti misto!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai eu am intrebat asa.nu trebuie sa faceti misto de mine . sincer din cauza ca se spun multe de asta.Nu trebuie sa faceti misto !