Pai nu stiu daca este adevarat cu zodiile pentru ca caracterele oamenilor sunt schimbat-oare,daca u stii ca al doilea te place eu zic ca este o alegere bun, daca primul zici ca i-ai spus ca il iubesti si el nu t-ea bagat in seama nu este ok, dupa 2 zile t-ea bagat in seama ca regreta.nu regreta sa nu il crezi.bafta in alegerile tale
Poi...Stii cum se zice cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unu.
Nici Andrei. Nici Vlad
Amandoi ), nu au si ei un defect? e cam greu. Tu ce simti pentru blond?
Nu cred ca eu/ noi pot/putem aleg/e pentru tine in situatia asta.
Mai bine vorbesti cu amandoi separat sa te lamuresti, daca as fii in locul tau l-as alege pe primul avand in vedere ca intr-un fel si-a dezvaluit senimentele. Dar nu vreau sa te infulentez, mult bafta.
Cel mai bine e sa discuti cu ambii.
Eu spun sa il alegi pe Andrei, deoarece e mai mare decat tine, si e mai matur decat Vlad. Sper ca te-am ajutat in hotararea ta si sa imi spui ce decizie ai luat, te rog.
VladDupa parerea mea e mai bine ca va cunoasteti de mai demult timp... Oricum ce ai alege sa ai grija sa nu te ranesti singuraBafta
Ia-l pe vlad e de aceiasi varsta cu tine pentru ca daca il iei pe andrei s-ar putea sa te dezamageasca daca cunoaste o fata frumoasa de varsta lui. Funda?
Afla care dintre cei 2 baieti te iubesc mai mult dar vezi sa nu se foloseasca de tine, iar dupa sa ai remuscari. DAca amandoi te plac la fel de tare... trebuie sa iti urmezi inima dar ai grija sa nu le ranesti sentimentele
Sincer ambi baieti sunt draguti dar depinde si de varsta ta e bine sa fie un pic mai indraznet, mereu se spune ca baieti se maturizeaza greu ...sincer mie imi plac blonzi cu ochi albastri si putin mai ndrazneti, alege ce vrei tu, dar sa nu te raneasca