@Flory esti stupida
Iar tu stai lin.si eu am avut...si tine minte: paduchii se iau; nu se fac
Date cu gaz; o sa moara instantaneu
Dar sti din ce cauza se fac?, iti spun eu din lipsa igienei. Parul se spala si el o data la 2-3 zile nu o data la o saptamana sau cand ne aducem aminte> Si nu mi-o lua in nume de rau ci iti spun ca altadata sa stii... poti scapa de ei doar daca mamica ta iti scoate toate ouale din par
, chiar daca sunt moarte ele raman pe firul de par si se vad.
Vai Roxxie, mersi dar nu-s penibila sunt realista scumpa mea, dar nu am chef sa vb cu cineva sub nivelul meu.fiecare are dreptul sa isi spuna parerea.doar e o tara libera.asa ca orice ai spune ramai cu cuvintele in gat ca nu ma afecteaza
Chiar si parinti mei se mirau. eu sunt cea mai igienica persoana posibila... daca m-ar fi lasat ai mei sa ma spal in fiecare zi. m-as fi spalat. oricum inainte sa aflu ca am/. am avut ma spalam odata la 2 zile. deci pe saptamana de 3 ori
Incearca sa te dai cu petrol dar nu cred ca e o idee asa buna. tunde-te mai scurt cu 5 centimetri fata de cat il ai si o sa vezi ca o sa scapi.
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup