M-am purtat ca un nebum, iar tu m-ai facut sa par varza, cand m-am indragostit de tine toti mi-au spus ca am facut un terci, dar cand mi-ai spus "te iubes", mi-ai luat o piara de pe inima. nu prea le am eu cu literatura
Stau in fata pc`ului mancand terci cu varza si plang ca o nebuna cand imi dau seama ca m`am indragostit de o piatra
1)Pentru mine esti o varza...
Ce mereu ma enerveaza.
Esti un nebun de legat...
Ti-as mai da o piatra-n cap.
Apoi te bat si te fac terci...
Si ca indragostitul ai sa pleci!
2)Tu de mine-ndragostit...
Vai ce mult ai suferit.
Ca o varza murata,
Iar deasupra o piatra!
Si mai fac si terci din tine...
Ca nebunu sari pe mine...
fundita?
:d
Am fost demult indragostit
si normal, parasit
am fost facut terci
Apoi am devenit o varza
Cand te-am cunoscut am devenit iar piatra
Acum sunt nebun dupa tine si hai sa luam o varza sa facem sarmalute
Am fost demult indragostit
si normal, parasit
am fost facut terci
Apoi am devenit o varza
Cand te-am cunoscut am devenit iar piatra
Acum dupa tine sunt si voi fii nebun
Pe bune iti spun
Imi place de tine pentru ca ai un caracter nebun, ii faci varza pe toti, stii sa prepari un terci super-bun, iar acum ca stiu ca esti indragostit de mine, mi s-a luat o piatra de pe inima! Si ca la incheiere...am glumit...nu mi-ai placut niciodata
"Cand te-am vazut, am luat o piatra in gura. Prima oara cand m-am indragostit la prima vedere. Erai cam nebuna fata, dar am devenit o planta de cand te cunosc, ceva gen varza, nu sunt in stare de nimic, sunt euforic, moale ca terciul, indragostit."
Dupa multa suferinta sufletul imi e de piatra, mi-ati distrus inima, mi-ati facut-o teci. Dar ca un adevarat nebun ce iubeste dincolo de superficialitatea pamantului am renascut din propria cenusa, din fiecare suferinta s-a nascut o frunza ce incet incet s-a transformat intr-o varza uriasa. E varza unui indragostit care nu stie sa renunte la dragostea sa eterna. Te iubesc zadarnic...
Vezi de treaba ca glumesc
Esti varza amice! Te crezi tare ca piatra, nu? Pur si simplu te-ai indagostit si acum crezi ca poti face terci din inima mea? Esti nebun si phiopat dar eu tot te IUBESC
Sunt indragostit si nebun dupa terci.As pune si niste varza delicioasa.Nu vii se face deja pofta? Cred ca m-a lovit cupidon sau eventual o piatra.
Cand mi-ai dat cu piatra in cap m`am indragostit de tine la prima vedere, ca un nebun! te iubesc varza mea apetisantate invit sa mancam un terci cu lapte