| LoveMe a întrebat:

All! am mare nevoie de ajutorul vostru~~~sadsad
in aceasta vara nu voi merge niciunde, iar parintii mei sunt la lucru de dim pana la ora 5crying
cu prieteni acasa nu prea ma lasa decat atunci cand sunt si ei acasa.
afara nu prea pot iesi pentru ca e foarte cald si in plus am o sora mai mica de 5 ani care, daca as merge la strand...sau oriunde altundeva ar trebui sa o iau si pe ea

ceva idei, plz?

fundita:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In vara asta ai putea să faci lucrurile enumerate mai sus fără grijă. Iată cum: în timpul săptămânii trebuie să existe o zi liberă a părinților tăi( in week-end). Propune-le să meargă unul dintre ei cu tine la ștrand sau în altă locație, iar celălalt să stea cu surioara ta mai mică. Sau puteți merge in mall. Toată familia. Pe sora ta o lăsați la un loc de joacă( cu supraveghetor) iar voi mergeți la un suc, la cumpărături etc. Sau când iau concediu părinții tăi, puteți face o excursie la o cabană, la mare etc. Găsește locuri in care să o poti lua și pe surioara ta. Și numai în timpul liber al părinților. Dacă nu acceptă, spune-le că tu nu ai mers nicăieri vara asta și iti va face bine o mică vacanță, ca și lor. Se va relaxa toată familia și va scăpa de stresul cotidian. Succes și vacanță plăcută! big grin

2 răspunsuri:
| YoungSteve a răspuns:

Downloadeaza filme. Plimba-te cu rolele prin parc si ia-o si pe sora ta si las-o sa se joace si ea pe acolo dar fi cu ochii pe ea. Deseneaza. Fa temelelaughing...(glumeam). Nu mai stiutongue...bftpeace sign

| DonAnonymius a răspuns:

-Mergi la film
-Mergi la picnic
-Mergi cu bicicleta
-Ascultat muzica
-Banjey jumping
-Sporturi
-Te poti uda cu prietenii ( cu sticle) (prin casa, ar fi o idee.)
-Mergi la mare
-Mergi la munte
-Te intalnesti cu prieteni la tine acasa si vorbiti
-Jocuri video
-Mergi la piscina/strand (si incearca sa o lasi pe sora ta intr-un loc sigur, la adancime mica sau pe margine )
-Divertisment -social, jocuri, televizor, console etc etc
-Sa te dai cu rolele
-Flirtezi laughing
-Bowling, biliard...
-Mergi intr-o tabara!
-Mergi la concerte
-Te poti juca cu animalele
-Distreaza-te!