| Biiiultes a întrebat:

Allbatting eyelashesAm o prietena care imi spune ca eu sunt prietena ei cea mai buna. dar ea nu vbeste pe mess deloc cu mine decat cf? atat...in restul timpului se distreaza cu alte fete si pe mine ma uita.Credeti ca ar trebui sa inchei prietenia cu ea
Dar daca i`as zice 'NU mai vreau sa fii prietena mea pentru ca ma ranesti' ea o sa se supere. vreau sa incerc sa am indepartez de ea intr-un mod politicos

Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Patrăţel a răspuns:

Tu crezi ca o sa o raneasca ce o sa-i spui? dar ea nu te raneste pe tine cu ceea ce face?straight face gandeste putin, ea nu iti merita prietenia daca nu comunica cu tine, asta nu e prietenie, poate iti spune asta pentru ca urmareste ceva, si cine stie poate te si barfeste pe la colturi cu celelalte prietene.nu trebuie neaparat sa inchei prietenia, dar spune-i, ca tu nu te simti deloc bine cand te lasa deoparte si spune-i in acelasi timp ca vei incheia orice contact cu ea daca nu se schimba si nu comunica cu tine ca o adevarata '' cea mai buna prietena'' happy. sper ca te-am ajutat tongue

1 răspuns:
| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Puteti ramane prietene(nu cele mai bune prietene). chiar nu stiu dc ti-a zis ca esti cea mai buna prietena a ei...