| Piticooot a întrebat:

All mor.Ma numesc Adriana si am 15 ani fostul meu prieten sigh are 16 ani. Am stat impreuna timp de 2 luni timp in care cel putin eu l'am iubit enorm, de aceea acum sufar ca o proasta si nu stiu de ce nu ma pot stapanii sad Despartirea a fost determinata de faptul ca l vroia sa face" Sex " ceea ce eu nu vroiam consider ca sunt prea mica. Il iubesc nu stiu ce sa mai fac Si cel mai rau este ca aseara l'am vazut si nici nu s-a uitat la mine + ca am mai aflat ca nu se impaca cu mine pentru a ma simtii eu binesigh Simt ca mor ajutor... Fundita! Va roog!

Răspuns Câştigător
| Iulian94 a răspuns:

Mai ce sa iti zic, daca tu crezi ca te iubeste cu adevarat si crezi ca este baiatul potrivit pentru ati incepe viata sexuala.((acum depinde ai 15 prima data ar fi bine sa mergi la un ginecolog. ) ((dar tinand cont ca nu prea fac multe fete asta.)Eu cred ca depinde cat de dezvoltata esti... In fine daca crezi ca nu merita si vrei sa ramai virgina atunci gandeste-te ca *el amor viene y va* dragostea vine si pleaca, orcand vei gasi altul care sa te inteleaga. Asa ca este decizia ta, eu nu pot sa iti zic sa o faci daca nu vrei tongue.Asa ca eu ce iti zic, este sa te duci in pat si sa te gandesti bine.

3 răspunsuri:
| Destinee a răspuns:

Buna!
E adevarat ca atunci cand iubesti pe cineva suferi! dar nu cred ca el te iubeste la fel de mult, adica, el nu te-a inteles ca nu poti face sex cu el din cauza varstei +nici macar nu s-a uitat la tine! asa ca nu ar trebui sa mai suferi dupa el daca el nici macar nu te mai baga in seama!happy
Asta e parerea mea. sper ca te-am putut ajutahappy

| robotu a răspuns:

Adriana tu mai intri uneori pe animekage?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 luniihee hee + varsta ta!= prea bine

ala nu e prietenhee hee